-20%

doos met 76 kleuren en 2 blenders

279.00

CARAN D’ACHE LUMINANCE KLEURPOTLODEN SET 76 STUKS + 2 BLENDERS
Caran d’ache zijn kleutpotloden van uitstekende kwaliteit met hoge lichtvastheid. Ze hebben een zachte basis van wax en veroorzaken dus geen waxbloom.
Een uniek potlood met ene kern op basis van wax en olie, met een uitstekende lichtechtheid!
De Caran d’ache luminance is een bijzonderkleurpotlood. Het heeft de voordelen van kleurpotloden op waxbasis, dat houdt in dat deze potloden zich zeer makkelijk laten blenden, zeer zacht zijn en een hoge kleurafgifte hebben. Maar niet de nadelen. Waar andere ‘waxkleurpotloden’ nog wel eens last kunnen hebben van ‘waxbloom’ (een vettige laag die het onmogelijk maakt om meer lagen te creeeren) is dit bij de luminance niet het geval. De luminance is daarmee een uniek potlood die het beste van kleutpotloden met een oliebasis combineert met het beste van kleurpotloden op waxbasis. Daarnaast onderscheiden deze kleurpotloden zich door een zeer hoge lichtechtheid. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u kleuren vervagen. Komt in een solide set met 76 verschillende kleuren.
Alle kleuren zijn ook los verkrijgbaar bij Bertus workel in de winkel of online
Eigenschappen:
Potlood met gecombineerde kleurkern op basis van wax én olie
De zachtheid van waxpotloden zonder dfat de kleur wit uitslaat
Mooie kartonen doos met schuimrubberen laag om uw potloden te beschermen.
Extreem heldere kleurafgifte!
Als een van de weinige potloden is dit potlood 100% lichtecht
Huls van hoogwaardig zacht cederhout, waardoor de potloden makkelijk te slijpen zijn.
Kern van 3.8 mm dik, gaat dus lang mee en is zuinig in gebruik.
76 prachtige kleuren en twee blenders

Uitverkocht

Beschrijving

CARAN D'ACHE LUMINANCE KLEURPOTLODEN SET 76 STUKS + 2 BLENDERS

Caran d'ache zijn kleutpotloden van uitstekende kwaliteit met hoge lichtvastheid. Ze hebben een zachte basis van wax en veroorzaken dus geen waxbloom.

Een uniek potlood met ene kern op basis van wax en olie, met een uitstekende lichtechtheid!

De Caran d'ache luminance is een bijzonderkleurpotlood. Het heeft de voordelen van kleurpotloden op waxbasis, dat houdt in dat deze potloden zich zeer makkelijk laten blenden, zeer zacht zijn en een hoge kleurafgifte hebben. Maar niet de nadelen. Waar andere 'waxkleurpotloden' nog wel eens last kunnen hebben van 'waxbloom' (een vettige laag die het onmogelijk maakt om meer lagen te creeeren) is dit bij de luminance niet het geval. De luminance is daarmee een uniek potlood die het beste van kleutpotloden met een oliebasis combineert met het beste van kleurpotloden op waxbasis. Daarnaast onderscheiden deze kleurpotloden zich door een zeer hoge lichtechtheid. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u kleuren vervagen. Komt in een solide set met 76 verschillende kleuren. Alle kleuren zijn ook los verkrijgbaar bij Bertus workel in de winkel of online

Eigenschappen:

Potlood met gecombineerde kleurkern op basis van wax én olie De zachtheid van waxpotloden zonder dfat de kleur wit uitslaat Mooie kartonen doos met schuimrubberen laag om uw potloden te beschermen. Extreem heldere kleurafgifte! Als een van de weinige potloden is dit potlood 100% lichtecht Huls van hoogwaardig zacht cederhout, waardoor de potloden makkelijk te slijpen zijn. Kern van 3.8 mm dik, gaat dus lang mee en is zuinig in gebruik. 76 prachtige kleuren en twee blenders

Extra informatie

EAN

7630002327640

Merk