Lijstenmakerij Enschede

Lijstenmakerij Enschede

Wilt u graag een schilderij, foto, borduurwerk, posters, etsen, lithos, voorwerp, tekening of t-shirt laten
inlijsten in Enschede? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres. Dit is een professionele
lijstenmaker met ruim 20 jaar ervaring. Doordat ze een eigen werkplaats met eigen machines hebben,
kunnen ze verschillende type lijsten op maat voor u maken. Hierbij varieert het aanbod van klassiek
tot modern en van tijdloos tot trendy. Bertus Workel voorziet elke klant van goed advies bij de keuze
van een inlijsting.

Wilt u direct een lijst, passe-partout of ophangsysteem kopen? Klik dan hier voor ons online aanbod.

 

Over Bertus Workel

Bertus Workel is opgericht in 1969 en is behalve lijstenmaker ook uw leverancier voor al uw creatieve materialen. Hierbij kunt u denken aan teken- en schildersmateriaal, ontwerp- en designmateriaal, hobbymateriaal, handwerkmateriaal en kantoor- en feestartikelen. Al deze producten zijn niet alleen in onze winkel in Enschede te verkrijgen, u kunt ze ook eenvoudig via de website bestellen. Hierdoor heeft u de producten vaak al binnen 2 dagen in huis! En plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan is verzending ook nog eens gratis.

 

Standaard lijsten of op maat gemaakt

Wij maken niet alleen prachtige lijsten op maat, we hebben ook een uitgebreide voorraad aan standaard lijsten. Als u een mooie lijst heeft gevonden, kunnen wij daarna direct een passe-partout voor u op maat snijden. Zo weet u zeker dat uw werk goed uitkomt in de lijst. U kunt bij ons tevens terecht voor het opspannen van schildersdoeken, prints of beschilderd textiel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bertus Workel? Kom dan zeker eens langs in ons lijsten atelier. Wij raden u aan om het in te lijsten werk mee te nemen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

 

Kom langs in ons lijsten atelier

Heeft u met behulp van ons materiaal iets moois gemaakt dat u graag zou willen inlijsten? Kies dan voor deze ervaren lijstenmakerij in Enschede. U kunt gewoon een bezoekje brengen aan ons lijsten atelier of bellen met: +31 (0)53 432 22 73. Wij geven u graag persoonlijk advies!

 

LET OP! Op koopzondag en maandag is onze lijstenmakerij NIET geopend!