Lijstenmakerij

Even het volgende: Op koopzondag en maandag is onze lijstenmakerij niet geopend. Uiteraard kan u wel uw werk op die dagen achterlaten. De eerst volgende gelegenheid zal de lijstenmaker(-ster) dan contact met u opnemen. Zeker zijn dat de lijstenmaker(-ster) aanwezig is? Bel dan naar 053 432 22 73

Wilt u een schilderij, foto, borduurwerk, poster, ets, litograaf, object, tekening of t-shirt willen laten inlijsten in Enschede? Dan ben je bij Bertus Workel aan het juiste adres! Onze professionele lijstenmakerij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het inlijsten van diverse kunstwerken en objecten. En omdat wij over professionele apparatuur beschikken kunnen wij diverse lijsten, passe-partouts en glas voor u op maat maken. Uiteraard is er ruime keuze van modern tot klassiek en van tijdloos tot trendy. Wij voorzien elke klant van goed advies bij het maken van een inlijsting. 

Liever een standaard lijst, passe-partout of ophangsysteem nodig? Klik dan hier voor ons assortiment.,

Standaard lijsten of op maat gemaakt

Wij maken niet alleen prachtige lijsten op maat, we hebben ook een uitgebreide voorraad aan standaard lijsten. Als u een mooie lijst heeft gevonden, kunnen wij daarna direct een passe-partout voor u op maat snijden. Zo weet u zeker dat uw werk goed uitkomt in de lijst. U kunt bij ons tevens terecht voor het opspannen van schildersdoeken, prints of beschilderd textiel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bertus Workel? Kom dan zeker eens langs in ons lijsten atelier. Wij raden u aan om het in te lijsten werk mee te nemen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Kom langs in ons lijsten atelier

Heeft u met behulp van ons materiaal iets moois gemaakt dat u graag zou willen inlijsten? Kies dan voor deze ervaren lijstenmakerij in Enschede. U kunt gewoon een bezoekje brengen aan ons lijsten atelier of bellen met: +31 (0)53 432 22 73.
Wij geven u graag persoonlijk advies!

LET OP! Op koopzondag en maandag is onze lijstenmakerij NIET geopend!