-5%

METAAL SLIJPMACHINE KLEIN BLUE®

209.99

Limited Edition puntenslijper van Caran d’Ache.
De Caran d’Ache Klein Blue collectie
Caran d’Ache onthult kunst in zijn puurste vorm met de Caran d’Ache + Klein Blue collectie, een eerbetoon aan een van de meest opmerkelijke kunstenaars van zijn generatie,Yves Klein. In een ode aan vrijheid geven Kleins monumentale werken de kleur blauw een spirituele dimensie, waardoor de tint de zijne is. Klein Blue is de rijke kleur van de Middellandse Zee, de lucht en het wijde blauw daarginds. Zijn oeuvre wordt bepaald door het International Klein Blue – een zeer verzadigde tint ultramarijn, onthuld door het ingenieuze proces van de kunstenaar, vaak beschouwd als de ‘meest perfecte uitdrukking van blauw’.
De Caran d’Ache + Klein Blue collectie is een samenwerking die zich richt op kleur in de meest authentieke vorm en uitnodigt tot creativiteit voor elk gebruik. Deze collectie toont de schoonheid van Klein Blue, versterkt door de Cran d’Ache schrijf- en tekeniconen die door de expertise van de ambachtslieden van Caran d’Ache door de jaren heen zijn ontwikkeld. Deze collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar.
De iconische slijpmachine zal voor de gelegenheid ook gekleed gaan in het legendarische blauw. Deze nieuwe collectie, een gelimiteerde oplage van in totaal 5.000 stuks, geeft de Caran d’Ache potloden, die sinds 1933 worden geproduceerd en gretig aftrek vinden, de geest van Yves Klein.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Limited Edition puntenslijper van Caran d'Ache.

De Caran d'Ache Klein Blue collectie Caran d'Ache onthult kunst in zijn puurste vorm met de Caran d'Ache + Klein Blue collectie, een eerbetoon aan een van de meest opmerkelijke kunstenaars van zijn generatie,Yves Klein. In een ode aan vrijheid geven Kleins monumentale werken de kleur blauw een spirituele dimensie, waardoor de tint de zijne is. Klein Blue is de rijke kleur van de Middellandse Zee, de lucht en het wijde blauw daarginds. Zijn oeuvre wordt bepaald door het International Klein Blue - een zeer verzadigde tint ultramarijn, onthuld door het ingenieuze proces van de kunstenaar, vaak beschouwd als de 'meest perfecte uitdrukking van blauw'.

De Caran d'Ache + Klein Blue collectie is een samenwerking die zich richt op kleur in de meest authentieke vorm en uitnodigt tot creativiteit voor elk gebruik. Deze collectie toont de schoonheid van Klein Blue, versterkt door de Cran d’Ache schrijf- en tekeniconen die door de expertise van de ambachtslieden van Caran d'Ache door de jaren heen zijn ontwikkeld. Deze collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

De iconische slijpmachine zal voor de gelegenheid ook gekleed gaan in het legendarische blauw. Deze nieuwe collectie, een gelimiteerde oplage van in totaal 5.000 stuks, geeft de Caran d'Ache potloden, die sinds 1933 worden geproduceerd en gretig aftrek vinden, de geest van Yves Klein.

Extra informatie

EAN

7630002344654

Merk