Vulpotloodnavulling Potloodstiftjes – keuze uit 17 soorten

1.993.84

Navullingen voor vulpotloodhouderes van faber castell.
het gebruikte grafiet materiaal is gemeng met een polymeer mengsel voor de flexibiliteit van het stiftje
vulpotloden zijn verkrijgbaar in vele maten en hardheden. de zeer dunne grafiet vullinkjes zijn verpakt in een beschermend kunstof doosje met praktische doseeropening. de verpakkingen hebben per dikte een gekleurde dop zodat ze makkelijk uit elkaar te houden zijn. deze kleur correspondeert ook met de diameter van het mechanische vulpotlood zelf.
De verschillende diktes 0.35, 0.5, 0.7, 1.0, 1.4 mm zijn verkrijgbaar in diverse hardheden. (muv 1,4 mm /B) De navullingen werken op alle mechanische vulpotloodmerken.
Van de merken caran d’ache en koh-i-noor worden ook navullingen verkocht in diameters 2 mm en 3 mm

Beschrijving

Navullingen voor vulpotloodhouderes van faber castell. het gebruikte grafiet materiaal is gemeng met een polymeer mengsel voor de flexibiliteit van het stiftje vulpotloden zijn verkrijgbaar in vele maten en hardheden. de zeer dunne grafiet vullinkjes zijn verpakt in een beschermend kunstof doosje met praktische doseeropening. de verpakkingen hebben per dikte een gekleurde dop zodat ze makkelijk uit elkaar te houden zijn. deze kleur correspondeert ook met de diameter van het mechanische vulpotlood zelf. De verschillende diktes 0.35, 0.5, 0.7, 1.0, 1.4 mm zijn verkrijgbaar in diverse hardheden. (muv 1,4 mm /B) De navullingen werken op alle mechanische vulpotloodmerken. Van de merken caran d'ache en koh-i-noor worden ook navullingen verkocht in diameters 2 mm en 3 mm

Extra informatie

Merk

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , ,