Salland 975840C ets papier Paper 56 x 76 cm

4.99

Dit natuurlijk witte, fijnkorrelige papier van 300 g is gemaakt van 50% katoen en 50% cellulose. Multi-technisch, het biedt geweldige prestaties voor verschillende graveer- en druktechnieken.
Het reageert zeer goed op inkten op waterbasis dankzij de uitstekende absorptie en de dikte maakt het comfortabel voor het afdrukken van etsen. De weergave is zeer professioneel.
Het is ook zeer geschikt als diepdrukpapier-, etspapier -, offsetdrukpapier-, zeefdrukpapier- en lithografietechnieken.
Het is even geschikt voor tekenen of aquarel omdat de warme tint een echt pluspunt is. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het bestand tegen veroudering om de duurzaamheid van de werken te garanderen.

Uitverkocht

Beschrijving

Dit natuurlijk witte, fijnkorrelige papier van 300 g is gemaakt van 50% katoen en 50% cellulose. Multi-technisch, het biedt geweldige prestaties voor verschillende graveer- en druktechnieken. Het reageert zeer goed op inkten op waterbasis dankzij de uitstekende absorptie en de dikte maakt het comfortabel voor het afdrukken van etsen. De weergave is zeer professioneel. Het is ook zeer geschikt als diepdrukpapier-, etspapier -, offsetdrukpapier-, zeefdrukpapier- en lithografietechnieken. Het is even geschikt voor tekenen of aquarel omdat de warme tint een echt pluspunt is. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het bestand tegen veroudering om de duurzaamheid van de werken te garanderen.