Van Gogh Aquarelverf set met 10 kleuren in tubes van 10 ml

37.40

Van Gogh Aquarelverf Starter set van Royal Talens
Van Gogh aquarelverf is een kleurkrachtige transparante waterverdunbare verf gemaakt door Royal Talens. De doos is gevuld met de 10 meest gangbare en mengbare kleuren. In de deksel van de box staan ook diverse tips omtrent de verwerking van deze verf. Alle kleuren hebben de hoogste graad van lichtechtheid. Door de hoge zuiverheid van de pigmenten kunt u de kleuren makkelijk mengen. makkelijk zijn mooie kleuren en resultaten te bereiken!
Het nieuwe assortiment van 72 kleuren is verkrijgbaar in tubes en napjes. Er is ook een ruime keuze in sets die handig zijn om mee te nemen.
Van Gogh aquarelleverf biedt een mooie verf voor een voordelige prijs.

Beschrijving

Van Gogh Aquarelverf Starter set van Royal Talens Van Gogh aquarelverf is een kleurkrachtige transparante waterverdunbare verf gemaakt door Royal Talens. De doos is gevuld met de 10 meest gangbare en mengbare kleuren. In de deksel van de box staan ook diverse tips omtrent de verwerking van deze verf. Alle kleuren hebben de hoogste graad van lichtechtheid. Door de hoge zuiverheid van de pigmenten kunt u de kleuren makkelijk mengen. makkelijk zijn mooie kleuren en resultaten te bereiken! Het nieuwe assortiment van 72 kleuren is verkrijgbaar in tubes en napjes. Er is ook een ruime keuze in sets die handig zijn om mee te nemen. Van Gogh aquarelleverf biedt een mooie verf voor een voordelige prijs.

Extra informatie

EAN

8712079231491

Merk