Van Gogh Blok met acrylverfpapier 10 vellen 370 g formaat 30 x 40 cm

13.35

Een geweldige keuze voor het gebruik van acrylverf, in het bijzonder van het merk Van Gogh.
Ideaal voor het oefenen of voor het maken van kleinere schilderijen.
Van Gogh acrylpapier is gemaakt van kwalitatief goede cellulose en is ligninevrij.(Lignine verkleurt bruin onder invloed van (uv)licht en veroorzaakt daardoor vergeling/verkleuring van het papier. Om de witheid van papier te verhogen en vergeling te voorkomen moet de lignine worden gemodificeerd of verwijderd)
Het is ook zuurvrij, waardoor het werk gegarandeerd jarenlang in goede staat blijft.
Zwaarder papier zodat je acrylkunst kan stralen.
Dit blok met acrylverfpapier is aan 4 kanten gelijmd en heeft een medium korrelstructuur, waardoor het papier ideaal is voor acrylverf en gouache en het kan ook gebruikt worden voor olieverf.
Details:

kleur wit
– 370 gram
– 10 vel
– Formaat 30×40 cm

Toepasbaar als: – acrylverfpapier

  • olieverfpapier
    Dit blok is ook verkrijgbaar in: 24×32 cm

Uitverkocht

Beschrijving

Een geweldige keuze voor het gebruik van acrylverf, in het bijzonder van het merk Van Gogh. Ideaal voor het oefenen of voor het maken van kleinere schilderijen. Van Gogh acrylpapier is gemaakt van kwalitatief goede cellulose en is ligninevrij.(Lignine verkleurt bruin onder invloed van (uv)licht en veroorzaakt daardoor vergeling/verkleuring van het papier. Om de witheid van papier te verhogen en vergeling te voorkomen moet de lignine worden gemodificeerd of verwijderd) Het is ook zuurvrij, waardoor het werk gegarandeerd jarenlang in goede staat blijft. Zwaarder papier zodat je acrylkunst kan stralen. Dit blok met acrylverfpapier is aan 4 kanten gelijmd en heeft een medium korrelstructuur, waardoor het papier ideaal is voor acrylverf en gouache en het kan ook gebruikt worden voor olieverf.

Details:

  • kleur wit – 370 gram – 10 vel – Formaat 30x40 cm

Toepasbaar als: - acrylverfpapier

  • olieverfpapier

Dit blok is ook verkrijgbaar in: 24x32 cm

Extra informatie

EAN

8712079347130

Merk

Printbare naam

Van Gogh Acrylpapier 30X40.