Salland ets paper 300g 56x76cm

5.90

Dit natuurlijk witte, fijnkorrelige papier van 300 g is gemaakt van 50% katoen en 50% cellulose. Multi-technisch, het biedt geweldige prestaties voor verschillende graveer- en druktechnieken.
Het reageert zeer goed op inkten op waterbasis dankzij de uitstekende absorptie en de dikte maakt het comfortabel voor het afdrukken van etsen. De weergave is zeer professioneel.
Het is ook zeer geschikt voor diepdruk-, ets-, offset-, zeefdruk- en lithografietechnieken.
Het is even geschikt voor tekenen of aquarel omdat de warme tint een echt pluspunt is. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het bestand tegen veroudering om de duurzaamheid van de werken te garanderen.

Beschrijving

Dit natuurlijk witte, fijnkorrelige papier van 300 g is gemaakt van 50% katoen en 50% cellulose. Multi-technisch, het biedt geweldige prestaties voor verschillende graveer- en druktechnieken. Het reageert zeer goed op inkten op waterbasis dankzij de uitstekende absorptie en de dikte maakt het comfortabel voor het afdrukken van etsen. De weergave is zeer professioneel. Het is ook zeer geschikt voor diepdruk-, ets-, offset-, zeefdruk- en lithografietechnieken. Het is even geschikt voor tekenen of aquarel omdat de warme tint een echt pluspunt is. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het bestand tegen veroudering om de duurzaamheid van de werken te garanderen.

Extra informatie

EAN

3329689758406

Merk