Christels Knuffels 3 / Christel Krukkert

18.99

Na Christels eerste en tweede boek vol knuffels met kleertjes is er een leuke derde groep ghaakte amigurumi bijgekomen: een krokodil, een wasbeer, een flamingo, een luiaard, een alpaca, een fazant, een muis en een tijger.
Elk dier heeft zijn eigen gehaakte kledingstuk. Maar ze kunnen ook hun kleding met elkaar wisselen. De jurk van de flamingo past ook bij de wasbeer, de trui van de krokodil is ook geschikt voor de luiaard en de voetbalbroek van de tijger kan ook naar de muis. Koartom, alle dieren passen alle kleren. Of je verrast je knuffel met de hele gehaakte garderobe!
Alle knuffels uit Christels knuffels 1, 2 en 3 kunnen hun kleding met elkaar delen. Zo kun je een hele collectie amigurumi met kleertjes haken.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Na Christels eerste en tweede boek vol knuffels met kleertjes is er een leuke derde groep ghaakte amigurumi bijgekomen: een krokodil, een wasbeer, een flamingo, een luiaard, een alpaca, een fazant, een muis en een tijger. Elk dier heeft zijn eigen gehaakte kledingstuk. Maar ze kunnen ook hun kleding met elkaar wisselen. De jurk van de flamingo past ook bij de wasbeer, de trui van de krokodil is ook geschikt voor de luiaard en de voetbalbroek van de tijger kan ook naar de muis. Koartom, alle dieren passen alle kleren. Of je verrast je knuffel met de hele gehaakte garderobe! Alle knuffels uit Christels knuffels 1, 2 en 3 kunnen hun kleding met elkaar delen. Zo kun je een hele collectie amigurumi met kleertjes haken.

Extra informatie

EAN

9789000382859

Merk