Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Verf-Medium met Special Effect

De beste Verf-Medium met Special Effect tegen een goede prijs

41 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

41 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maimeri acryl

Wilt u graag Maimeri acryl glow in the dark kopen? Bekijk het gehele assortiment in de webshop van Bertus Workel. In de webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw kunstwerk compleet te maken. Met diverse special effects wordt uw kunstwerk uniek en bijzonder. Wat dacht u van Maimeri acryl glow in the dark verf? Of van Pastel Gesso Vallejo pasta? Bertus Workel heeft alles om uw schilderij die finishing touch te geven!

Pastel Gesso Vallejo

Bij Bertus Workel vindt u alles wat u nodig heeft om uw schilderij af te maken. Is uw schilderij toe aan verdieping en een extra dimensie? Dan is de Pastel Gesso Vallejo pasta iets voor u! De Pastel Gesso Vallejo zandkleurige acrylpasta is goed te gebruiken met onder andere acrylgel. Het is een goede ondergrond voor pasteltekeningen. Met de pasta creëert u hoogte en dimensie aan uw schilderij. Hierdoor zal uw schilderij een unieke uitstraling krijgen. De zandkleurige acrylpasta is te verkrijgen in een pot van 500ml, waarvan u lang plezier kan hebben. De Pastel Gesso Vallejo is te gebruiken op diverse ondergronden, zoals:

  • Stevig papier;
  • Karton;
  • Hout;
  • Doek;
  • Canvasboard;
  • Etc.

Bertus Workel

Wilt u de Pastel Gesso Vallejo kopen bij Bertus Workel? Bestel het product direct in de online webshop! Wanneer u vandaag een bestelling plaats, heeft u het product waarschijnlijk binnen twee werkdagen in huis. U kunt dus snel aan de slag met uw nieuwe aankopen! Daarnaast betaalt u bij een besteding van €50 euro of meer geen verzendkosten! Dat is de uitstekende service die Bertus Workel te bieden heeft. Met al meer dan 45 jaar ervaring staat Bertus Workel garant voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Heeft u behoefte aan persoonlijke service? Dat kan! Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met een van de medewerkers van Bertus Workel. Zij helpen u graag door vrijblijvend advies te geven. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!