Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Verf-Inkt-Pigmenten

Patina

Patina is een verfsoort die gebruikt wordt om te patineren. Patineren is een methode om een verflaag een oudere uitstraling te geven. Er zijn diverse manieren waarop u een schilderij een oude look kunt geven. Bertus Workel biedt kant-en-klare patina aan. Dit is een verfsoort met een klassieke kleur. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld bruin, groen, zilver en nog veel meer. De verf is direct te gebruiken. Toch kunt u er voor kiezen om de verf te mengen met water, zodat hij iets vloeibaarder wordt. Voor allerlei verf en inkt producten bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres!

Voor professionals en amateurs

De verf- en inktproducten van Bertus Workel zijn geschikt voor zowel professionals als amateurs. Wilt u patina kopen? Bertus Workel biedt kant-en-klare verf waarmee u direct aan de slag kunt. Met een grote kwast verdeelt u de verf over het oppervlak. Het beste kunt u de patina laag voor laag aanbrengen totdat u tevreden bent over het resultaat. Naderhand kunt u de verf met een pluisvrije doek eraf vegen, zodat het ouderwetse effect wordt versterkt. En wat dacht u van bijvoorbeeld vergulden? Wanneer u een voorwerp verguld, voorziet u het van een laagje goud(verf). Hierdoor krijgt uw product een luxueuze en authentieke uitstraling. Hierbij kunt u denken aan meubelstukken, boeken en lijsten. Bertus Workel biedt een ruime keuze uit producten waarmee u binnen een handomdraai producten kunt vergulden. Daarnaast bestaat het assortiment onder andere ook uit:

Bertus Workel

Wilt u graag plakkaatverf kopen bij Bertus Workel? Bertus Workel biedt een ruime keuze aan plakkaatverf gouache. Dit is een verfsoort die direct dekkend is. Na het aanbrengen van deze verfsoort, kunt u de achtergrond van uw schilderij niet meer zien. Plakkaatverf gouache is in het begin van de twintigste eeuw op de markt gebracht en het is een mat opdrogende verf. Daarnaast kunt u bij Bertus Workel ook diverse verf spuitbussen kopen. Het merk Molotow Belton heeft maar liefst 250 kleuren waaruit u kunt kiezen. Ook voor andere benodigdheden zoals spuitdoppen kunt u bij Bertus Workel terecht. Ontdek het gehele assortiment van Bertus Workel in de online webshop!