Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tulip 3D

De beste Tulip 3D tegen een goede prijs

42 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

42 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tulip 3d

Bent u dol op schilderen op diverse materialen en bent u op zoek naar Tulip 3d verf? Bertus Workel is de creatieve online winkel van Nederland! In de webshop vindt u een ruim aanbod Tulip 3d verf. Het assortiment bestaat uit allerlei kleuren en soorten. U kunt kiezen uit felle verf, glow in the dark verf, glitterende verf of gewone opdikkende 3D verf. De 3D verf van Tulip staat bekend om zijn flexibiliteit en opdikkende effect. Tulip 3d bestellen? Bekijk het gehele assortiment in de online webshop!

Veelzijdige verf

De verf van Tulip 3d is gemakkelijk aan te brengen door de dunne tuitje en hierdoor kun je er ook goed mee schrijven. U hoeft dus geen extra penseel aan te schaffen om de verf te gebruiken. Door slechts een kleine druk op de fles komt de verf er uit. De makkelijke gebruikswijze maakt Tulip 3d ook erg geschikt voor kinderen. Met de verfproducten van Tulip 3d zijn uw kinderen voorlopig nog niet uitgeknutseld! Het flesje beschikt over een tulpvormige dop. Deze zorgt er voor dat u de fles ondersteboven kunt neerzetten. Hierdoor is de verf direct klaar voor gebruik. U hoeft met de Tulip 3d verf nooit meer te schudden! Met de Tulip 3d verf maakt u de mooiste creaties op diverse materialen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Hout;
  • Glaswerk;
  • Textiel;
  • Keramiek;
  • Porselein;
  • En nog veel meer!

Makkelijk in gebruik

Het gebruik van Tulip 3d verf is erg simpel. De Tulip 3D verven zitten verpakt in 37ml flesjes. De flessen gaan ondanks het kleine formaat lang mee. Dit komt doordat het kleine tuitje er voor zorgt dat er slechts kleine hoeveelheden verf worden aangebracht. Wanneer u de Tulip 3d verf heeft aangebracht is het van belang om het minstens 72 uur te laten drogen. Daarna zijn uw producten gewoon wasbaar!

Bertus Workel

Wilt u Tulip 3d kopen in de webshop van Bertus Workel? Leg dan direct uw favoriete product(en) in de winkelmand. Wist u dat wanneer u vandaag bestelt, uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis is? De verzendkosten bedragen slechts €4,95, maar wanneer u meer dan €50 euro besteedt in de webshop van Bertus Workel is de verzending zelfs gratis. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!