Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekengereedschap

Puntenslijper

Bent u op zoek naar tekengereedschap, zoals een puntenslijper? Bertus Workel is de hobbywinkel van Nederland en biedt een ruim assortiment aan tekengereedschap. Van een doezelaar tot gummen en passers; Bertus Workel heeft het allemaal! Of u nu een professionele tekenaar bent of amateuristisch, het tekengereedschap van Bertus Workel is onmisbaar in uw collectie! De producten zijn zoals u van Bertus Workel gewend bent scherp geprijsd!

De keuze is reuze

Bertus Workel biedt een breed assortiment aan tekengereedschap. Dan kunt u al uw tekengereedschap bij een webshop kopen! Het assortiment bestaat uit:

Het assortiment

Wanneer u een puntenslijper nodig heeft, kunt u kiezen uit diverse soorten. Bertus Workel biedt puntenslijpers met opvangbak of zonder opvangbak aan, maar ook elektrische puntenslijpers. Wilt u nieuwe gummen kopen? Dit product mag zeker niet ontbreken in uw tekencollectie. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar. Voor stifthouders kunt u ook bij de online webshop van Bertus Workel terecht. De stifthouders plaatst u om een stift heen om meer grip te creëren. Bekijk al het tekengereedschap in de webshop!

Bertus Workel

Wilt u bijvoorbeeld een puntenslijper kopen? Bertus Workel is al meer dan 40 jaar de hobbywinkel van Oost-Nederland. Zo zijn de producten in de webshop altijd scherp geprijsd. Daarnaast wordt uw bestelling gratis verzonden wanneer u €50 euro of meer besteedt in de webshop. Bestelt u de producten vandaag? Dan heeft u het binnen 2 werkdagen in huis. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!