Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tafelezel

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafelezel

Wilt u een tafelezel kopen voor uw creatieve uitspattingen? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres! Wanneer u van tekenen en schilderen houdt, is het praktisch om uw doek in een ezel te plaatsen. Een ezel zorgt er voor dat uw doek niet verschuift en op een juiste hoogte staat. Met de ezels van Bertus Workel maakt u de mooiste kunstwerken. Bij Bertus Workel zijn de tafelezel en veldezel altijd scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Ook voor de uitstekende service bestelt u bij Bertus Workel. Bekijk direct het gehele assortiment.

Professioneel schilderen

Wanneer u professionele kunstwerken wilt maken is een tafelezel onmisbaar. De tafelezel van Bertus Workel weegt slechts 2,5 kg en is hierdoor makkelijk verplaatsbaar. De tafelezel is gemaakt van geolied beukenhout. Dit geeft een klassieke uitstraling. Daarnaast is de tafelezel ook erg praktisch in gebruik. De hoogte is namelijk verstelbaar en de voetsteun is inklapbaar. Wilt u een tafelezel kopen? Bekijk direct de webshop van Bertus Workel!

  • Lage verzendkosten van slechts €4,95;
  • Gratis verzending boven €50 euro;
  • De mogelijkheid om de winkel in Enschede te bezoeken;
  • Snelle levering in slechts twee werkdagen;
  • En altijd de beste prijs!
  • Tevens een zeer groot assortiment houten schildersezels te koop in onze winkel in Enschede!


    De service

    Wilt u graag een tafelezel kopen, maar wilt u meer informatie over het product? U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Bertus Workel! De medewerkers zijn telefonisch via +31(0)534322273 bereikbaar en via het e-mailadres webshop@bertusworkel.nl. Zij geven u altijd een vrijblijvend advies!