Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Linnen

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u van plan een schilderij op groot formaat of met meerdere verflagen te maken? Kies dan voor een schildersdoek van linnen. Linnen is geweven van natuurlijk materiaal, namelijk vlas. De manier waarop het doek wordt geweven en de draaddikte zijn bepalend voor de kwaliteit. U vindt bij Bertus Workel schildersdoeken van diverse formaten. Bekijk ons ruime aanbod direct.

Ons assortiment

Het assortiment linnen schildersdoeken van Bertus Workel bestaat uit traditioneel hand geprepareerd 100% linnen, met een spieraam van 21 mm. Het kleinste formaat begint bij 18 x 24 cm en loopt op tot het maximale formaat van 100 x 160 cm. Elke verpakking bevat zes stuks. Linnen is sterker dan katoen, daardoor kan het zwaarder belast worden. Tevens zijn linnen schildersdoeken slijtvaster en duurzamer. Schilderslinnen zorgt voor een goede spanning op het schildersdoek.

Benodigdheden

Wanneer u gaat schilderen biedt Bertus Workel een ruim assortiment aan benodigdheden. U vindt bij ons daarom ook paletten en mengschalen in verschillende afmetingen. Heeft u liever een canvas doek? Neem eens een kijkje bij de katoenen schildersdoeken. Sinds kort vindt u in onze webshop katoenen en linnen doeken onder ons eigen label. Gegarandeerde kwaliteit waar we 100% achter staan. En wat dacht u van een schilderstok. Ideaal om uw hand goed stil te houden en kleine details te schilderen. De stok is gemaakt van licht materiaal en voorzien van een bolletje aan de bovenkant, dat tegen de verf aan kan komen. Uw hand of pols kan hier tegenaan rusten waardoor u de verf niet aanraakt. Het goed reinigen van uw producten is van groot belang, daarom vindt u bij ons ook reinigingsartikelen voor zowel uw handen als penselen.

Bertus Workel online

De beste schildersdoeken vindt u bij Bertus Workel. Of u nu een schildersdoek van linnen of katoen zoekt: u vindt het bij ons. Onze artikelen zijn online te bestellen en wij garanderen een snelle levering zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe materialen. Heeft u vragen over ons assortiment of over een artikel? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.