Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Katoen

Artikelen 1 tot 48 van 84 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 84 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wilt u een schildersdoek kopen, maar u weet niet welk materiaal u moet kiezen? Bij Bertus Workel zijn we expert op het gebied van tekenen en schilderen. Wij geven u graag advies over welk schilderdoek het meest geschikt is voor uw kunstwerk. Bij ons kunt u kiezen uit katoenen en linnen doeken in veel verschillende afmetingen zodat er altijd wel een perfect formaat voor uw toekomstige schilderrij tussen zit.

Het verschil tussen katoen en linnen schildersdoeken

Bent u van plan een opzet of een klein schilderij te gaan maken, kies dan voor een katoenen doek. Deze schildersdoeken zijn goedkoper dan linnen en ideaal voor dun aangebrachte verflagen. Zowel katoen als linnen is geschikt voor alle soorten verfsoorten zoals acryl-, olie- en plakkaatverf. Katoenen doeken worden uiteraard van katoen gemaakt en linnen is afkomstig van vlas. Katoen is elastischer dan linnen en maakt dat er niet al te veel verflagen kunnen worden aangebracht.

Ruim assortiment

Bij Bertus Workel vindt u katoenen schildersdoeken van elk formaat. Sinds kort vindt u in onze webshop katoenen en linnen doeken onder ons eigen label. Gegarandeerde kwaliteit waar we 100% achter staan. Voor de kleine kunstwerken beginnen de afmetingen bij 10 x 10 cm. U ontvangt maar liefst 6 stuks voor maar €11,25. De doeken zijn gemaakt van 100% rayonkatoen, wat extra sterk is. Deze schildersdoeken zijn traditioneel hand vervaardigd en geschikt voor allerlei technieken. Tevens is elke schildersdoek voorzien van een Gesso-behandeling waardoor de verf niet wordt opgezogen.

Uw schildersdoek online kopen

Woont u niet in de buurt van Enschede, maar wilt u toch graag een schildersdoek kopen? Online bestellen kan heel gemakkelijk bij Bertus Workel. Kies uw formaat en reken veilig en snel af. Omdat wij weten dat wachten nooit leuk is, wordt uw bestelling binnen twee werkdagen thuis bezorgd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe materialen.