Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

3D Katoen

Artikelen 1 tot 48 van 51 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 51 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vindt u het zonde om uw schilderij in te lijsten? Kies dan eens voor katoenen 3D schildersdoeken. 3D doeken zijn aan de achterzijde vastgeniet of gespijkerd en bieden de mogelijkheid de zijkanten van het doek mee te schilderen. Tevens ontstaat er meer diepte bij het schilderen op een 3D doek. Bij Bertus Workel heeft u de keuze uit diverse afmetingen, zodat u het perfecte formaat vindt voor uw nieuwe kunstwerk.

Hoe wordt het gemaakt

Katoen is een van de meest verkochte doeksoorten en is goedkoper dan linnen doeken. Het katoen voor schildersdoeken is afkomstig van de katoenplant. De vezels hiervan worden gesponnen tot draden en hiervan wordt de stof geweven. De doeken hebben een witte kleur. Werken op een schildersdoek heeft als voordeel dat het gemakkelijk werkt, dankzij de veerkracht van het doek. Al onze katoenen schildersdoeken zijn voorzien van een Gesso-behandeling waardoor de verf goede grip heeft op de ondergrond. Gesso is een primer op basis van gips en krijt. Een katoenen doek is door de elasticiteit vaak wat slapper dan linnen. Het schildersdoek goed op spanning houden is mogelijk door regelmatig spieën.

Schilder materialen

Bij Bertus Workel vindt u alle materialen die u nodig heeft om te schilderen. Wat dacht u van een pipet, handig als u verf wilt mengen of misschien teveel verf heeft aangebracht. Of paletmessen, voor het verwerken van materialen op uw palet. Het zijn geen messen om mee te snijden, maar spatels die het mengen van verf gemakkelijker maakt. Beschikt u nog niet over een palet? Ook daar hebben we verschillende varianten van in onze webshop. Ook enkele of dubbele paletdoppen vindt u bij ons. Deze zijn aan de rand van het palet te bevestigen.

Het creatieve warenhuis van Enschede

Heeft u schildersdoeken gevonden naar wens? Plaats uw bestelling vandaag en ontvang deze binnen twee werkdagen thuis. Wij houden u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en zijn gratis bij een bestelling boven €50,-. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons filiaal in Enschede. We zien u graag terug bij Bertus Workel.