Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Aquarel

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aquarel ondergronden

Wanneer u schildert met aquarel, heeft u goede ondergronden nodig. Bertus Workel heeft een uitgebreid assortiment met verschillende soorten aquarel ondergronden. In onze webshop bieden wij u verschillende soorten ondergronden aan, in diverse maten. Zo vindt u altijd de aquarel ondergronden die u zoekt.

De aquarel ondergronden Bertus Workel

Een aquarellist gebruikt speciaal papier. U kunt keuzes maken in de dikte en structuur van het papier. Het papier heeft grote invloed op de het kunstwerk. Het papier wordt niet alleen gebruikt als de ondergrond, het is een onderdeel van het werk. Hierdoor is het belangrijk dat de aquarel ondergronden van perfecte kwaliteit zijn. Bertus Wortel biedt u een breed assortiment aan. Wij leveren verschillende maten, merken en soorten:

  • Aquarel ondergronden tussen de 200 en 300 gram;
  • Diverse merken als Montval, Aquarelle Arches en Terschelling;
  • Verschillende hoeveelheden vellen;
  • Uiteenlopende maten: van 10,2 x 14,8 cm tot 50 x 70 cm.

Over Bertus Workel

Kunstenaars uit het hele land komen naar Bertus Workel in Enschede. Bertus Workel staat niet alleen bekend om haar brede collectie, maar ook om haar persoonlijke adviezen. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek, om zo de beste aquarel ondergronden voor u te vinden. Onze webshop bestaat sinds 2014. Bij Bertus Workel kunt u altijd gemakkelijk en veilig betalen via iDeal of overboeking. Wij sturen uw pakket gratis naar u op als u een bestelling plaatst van boven de €50,-. Wilt u graag meer informatie? Bekijk onze site of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Bertus Workel kunt u terecht voor verschillende soorten ondergronden voor aquarel.