Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Ondergronden

Acryl bestellen

Wilt u graag een schildersdoek bestellen? Wanneer u op zoek bent naar geschikte ondergronden voor bijvoorbeeld acrylverf, bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres. Bertus Workel biedt een breed assortiment aan ondergronden aan voor diverse soorten verf. Bij het maken van een professioneel schilderswerk is naast het kiezen van de verfsoort, een geschikte ondergrond net zo belangrijk. Bertus Workel biedt voor iedere verfsoort een geschikte ondergrond. Zo blijft de kwaliteit van uw schilderij gewaarborgd en kan u er lang van genieten. Bertus Workel heeft sinds kort alle doeken onder private label om kwaliteit te kunnen waarborgen en garanderen. Mooi zwaar doek, gegrondeerd op uitstekend houten doekraam gespannen. Bekijk direct het ondergronden assortiment van Bertus Workel.

Diverse ondergronden

Wanneer u graag schildert met acrylverf is het erg belangrijk om een geschikte ondergrond te gebruiken. U loopt namelijk het risico dat de verf gaat vlekken, omdat het doek de verf niet goed opneemt. Bij Bertus Workel kunt u acryl kopen! U heeft een ruime keuze uit ondergronden voor acrylverf. Er zijn diverse formaten verkrijgbaar met verschillende afmetingen. Ook kunt u kiezen voor een schildersdoek met houten frame of zonder. Doeken zijn verkrijgbaar in katoen, linnen of 3D katoen. Bent u liever met aquarel of markers in de weer? Geen probleem! Ook voor andere teken- en schildersoorten heeft Bertus Workel een geschikte ondergrond. Het assortiment bestaat onder andere uit ondergronden voor:

Schildersdoek bestellen

Wilt u bij Bertus Workel een geschikt schildersdoek bestellen voor uw creatieve kunstwerken? Bekijk het ruime aanbod van Bertus Workel in de online webshop! Ook biedt Bertus Workel de unieke mogelijkheid om de producten in het echt te bekijken. Bertus Workel beschikt namelijk over een grote winkel in Enschede. Hier kunt u de producten van dichtbij bekijken en wanneer gewenst, advies ontvangen van een medewerker. Ook wanneer de ondergrond formaten wat groter zijn, kunt u de ondergronden in de winkel kopen. Wilt u de producten wel graag via internet bestellen? Dan heeft u de producten al binnen 2 werkdagen in huis! Bertus Workel is de leukste winkel van Oost-Nederland!