Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekenblok

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schetsbloks van Bertus Workel

Vindt u het belangrijk om al uw kunstwerken bij elkaar te bewaren? Bertus Workel heeft in haar assortiment schetsbloks met ringband of verlijmd en in verschillende diktes en maten. Op deze manier kunt u uw ideeën blijven ontwikkelen door ze te schetsen en ziet u de ontwikkeling terug wanneer u door het schetsblok heen bladert. Op deze manier heeft u uw schetsen altijd bij elkaar. Ook zorgen schetsbloks ervoor dat uw tekeningen er altijd netjes en verzorgt uitzien. Wilt u graag ook zo’n schetsblok kopen? Bekijk het assortiment van Bertus Workel in de webshop.

Eenvoudig en snel bestellen

U wilt graag een schetsblok kopen. Bertus Workel heeft verschillende schetsbloks in haar assortiment. Onze schetsbloks hebben onder andere:

  • Diverse merken zoals Koh-i-Noor, 4Art, Canson en Fabriano;
  • A3 en A4 formaat schetsbloks;
  • Schetsbloks met 25 t/m 120 vellen;
  • Verschil in gram, van 90 tot 200 gram.

Met een paar klikken heeft u het beste schetsblok voor u in uw winkelmandje liggen. Bertus Workel streeft erna om haar bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren op iedere gewenste locatie in Nederland. Daarnaast kun u bij ons altijd veilig betalen via onder andere iDeal.

Over Bertus ons

Bertus Workel staat bekend om haar brede assortiment en haar persoonlijke adviezen. De medewerkers van Bertus Workel staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de vrijetijdsmaterialen. Bent u op zoek naar een schetsblok of naar ander vrijetijdsmateriaal? U bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van Enschede. Daarnaast kunt u sinds 2014 ook bij ons online bestellen. Op deze manier maken we het voor iedereen toegankelijk om te profiteren van de professionele producten van Bertus Workel. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Bertus Workel is niet voor niks de leukste winkel van het Oosten van Nederland!