Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Schetsen

Tekenpapier

Bent u op zoek naar mooi tekenpapier om de mooiste schetsen op te maken? Bij Bertus Workel vindt u alles om een professionele schets te maken. Het tekenpapier assortiment bestaat uit blokken van verschillende maten en merken. Ook heeft u keuze uit effen of gelijnd papier. Of u nu schetsen maakt voor nieuwe architectuur of een fashionable jurk. Het tekenpapier van Bertus Workel is in verschillende soorten en grams verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook voor kleurpotloden, krijt en ander gereedschap bij Bertus Workel terecht. Bent u nieuwsgierig geworden naar het gehele assortiment van Bertus Workel? Bekijk direct de producten in de webshop!

Alles voor de mooiste schetsen

Wist u dat het gehele assortiment van Bertus Workel altijd scherp geprijsd is? Bij Bertus Workel bent u verzekerd van de beste prijzen voor A-merken. Het gemak van Bertus Workel is dat al uw benodigdheden in een webshop verkrijgbaar zijn. Zo bestelt u alle benodigdheden om de mooiste schetsen te maken. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Krijt kopen

Bertus Workel biedt diverse soorten krijt om de beste schetsen te maken. U kunt de krijt los verkrijgen, maar ook in gehele sets. Er is krijt verkrijgbaar in elke gewenste kleur. De krijten zijn door onder andere de vierkante vorm te gebruiken voor strakke lijnen of grote vlakken, maar er is ook rond krijt van het merk Rembrandt. Wilt u krijt bestellen bij Bertus Workel? Bestel nu in de webshop!

Snelle service

Naast krijt kunt u bij Bertus Workel ook kleurpotloden kopen. Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop, wordt uw bestelling uiterlijk binnen 2 werkdagen geleverd. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!