Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekenmappen

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het opbergen in tekenmappen

Wilt u graag al uw kunstwerken bij elkaar bundelen? Daarvoor kunt u terecht bij Bertus Workel. In ons assortiment hebben wij tekenmappen in verschillende formaten en kleuren. Deze opbergmappen worden een verzameling van alles wat u de afgelopen tijd heeft gemaakt. Zie welke ontwikkeling u als kunstenaar doormaakt door ze te sorteren op datum. Met de tekenmappen van Bertus Workel blijven u tekeningen er altijd goed verzorgd uitzien. Bekijk snel het assortiment van onze tekenmappen.

Tekenmappen van Bertus Workel

Wilt u graag een tekenmap kopen voor uw A4 schetsen of bent u op zoek naar een groter formaat? Bertus Workel biedt u verschillende soorten tekenmappen aan. Op deze manier kunt u uw tekening en schetsen mooi houden als u ze bewaart of vervoert. Heeft u twijfels over de maat van de map en welke het beste past bij uw wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. De medewerkers van Bertus Workel staan graag voor u klaar met advies. Wij bieden verschillende soorten tekenmappen:

  • Diverse kleuren opbergmappen, van roze tot zwart;
  • Keuze uit karton, kunststof of board;
  • Verschillende maten, van 23x32 cm tot 80x120 cm;
  • Keuze uit een tekenmap met linten, elastiek of hengsel;
  • Ook zijn er ribbelbokken en kunststof kokers te koop.

Over ons

Wilt u graag een tekenmap kopen? Of bent u op zoek naar materialen voor al uw schilderijen of tekeningen? Bertus Workel heeft een groot assortiment aan vrijetijdsmaterialen. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij om u te adviseren voor een perfecte keuze. Om die reden komen vele mensen onze winkel in het hartje van Enschede bezoeken. Om ons assortiment voor iedereen toegankelijk te maken, zijn we in 2014 een webshop gestart. Bij Bertus Workel kunt u eenvoudig en snel het perfecte materiaal bestellen. U kunt dit veilig betalen via onder andere iDeal. Daarnaast betalen wij uw verzendkosten bij een besteding vanaf €50,- en heeft u uw pakketje binnen 2 werkdagen in huis! Bertus Workel, voor het perfecte materiaal voor al uw kunstwerken.