Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Presenteren-Opbergen

Tekendoos

Bent u op zoek naar een robuuste tekendoos? Bertus Workel is de aanbieder voor alle benodigdheden voor uw creatieve hobby’s. Bertus Workel biedt alles wat uw nodig heeft van A tot Z. Zo kunt u ook een tekendoos kopen. Met de tekendozen van Bertus Workel zullen uw tekenspullen netjes en geordend bij elkaar blijven. Een tekendoos zorgt voor een duidelijk overzicht en u kunt snel uw benodigdheden terugvinden. Wanneer u professioneel te werk wilt gaan is een stevige opbergdoos essentieel. Of wat dacht u van een portfoliomap die u overal mee naartoe kunt nemen? Met de portfoliotassen van Bertus Workel kunt u uw kunstwerken altijd meenemen zonder dat deze beschadigen.

Het opbergassortiment van Bertus Workel

Het opbergassortiment van Bertus Workel bestaat diverse producten voor verschillende creatieve hobby’s. U kunt bijvoorbeeld kokers in diverse maten kopen om uw tekeningen in te bewaren. Ook een tekendoos bestellen behoort tot de mogelijkheden. De tekendozen van Bertus Workel bezitten naast stevigheid ook over een luxueuze uitstraling. De tekendozen zijn afgewerkt met glanzend hout. Er is een bruin gelakte variant of een blank gelakte tekendoos. Het gehele opbergassortiment van Bertus Workel bestaat uit:

Bestel nu

Bekijk direct het gehele assortiment om een portfoliomap of tekendoos te bestellen. Heeft u vragen over een van de producten of wilt u onafhankelijk advies? Neem dan contact op met de klantenservice van Bertus Workel. De medewerkers van Bertus Workel staan u graag te woord. Bij Bertus Workel betaalt u slechts €4,95 aan verzendkosten. Wanneer u meer dan €50 euro besteedt in de webshop van Bertus Workel is de verzending zelfs gratis! Bertus Workel is de winkel voor creatief Nederland!