Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Polycolor

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
<2>Kleuren voor iedereen

Kleuren wordt ook voor volwassenen steeds populaire. Er is namelijk bewezen dat kleuren een meditatieve werking heeft. Daarnaast is het goed voor hersenen. Een kind ontwikkelt zich door middel van kleuren en volwassenen ontwikkelen hun rechterhersenhelft. Hoe kunt u beter kleuren met de Polycolor kleurpotlood uit het assortiment van Bertus Workel. Diverse verpakkingen en verschillende kleuren. Bestel vandaag nog en begin snel met tekenen!

De Polycolor kleurpotlood

De Polycolor kleurpotlood van Koh-I-Noor is een professionele kleurpotlood van hoge kwaliteit. In dit potlood zit een hoge dosering van pigment wat zorgt voor een langdurige houdbaarheid van kleuren in al uw kunstwerken. Het Polycolor kleurpotlood is vermengd met olie, waardoor deze watervast is. Door deze olie is het potlood zacht, waardoor u niet hard hoeft te drukken op het potlood. Deze potloden van Polycolor zijn ideaal voor jong en oud en zijn beter voor het milieu, omdat er geen giftige stoffen worden gebruikt. Bertus Workel heeft verschillende hoeveelheden in haar assortiment:

  • Blik met 12 stuks;
  • Blik met 24 stuks;
  • Blik met 36 stuks;
  • Blik met 48 stuks;
  • Blik met 72 stuks;
  • En een houtenkist met 36 stuks.

Over Bertus Workel

Tekenaars komen graag naar onze winkel in het hartje van Enschede. Bertus Workel heeft een goede service en een breed assortiment. Onze medewerkers zetten zich altijd volledig in om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Sinds 2014 kunt u onze ruime assortiment ook online bestellen. U kunt gemakkelijk en snel bestellen en veilig betalen via iDeal of overboeking. Wij streven erna om uw artikelen binnen twee werkdagen te bezorgen en bij een minimale besteding van €50,0 krijgt u de verzendkosten cadeau. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Bij Bertus Workel kunt u terecht voor een breed assortiment aan vrijetijdsmaterialen.