Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Polychromos

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met Polychromos potloden van Faber Castell kunt u als tekenaar de mooiste kunstwerken maken. Dit komt onder andere door de soepelheid en heldere kleuren van de potlodenserie. Bij Bertus Workel kunt u er voor kiezen om een volledige Polychromos Faber Castell kist te kopen, bestaande uit maar liefst 120 verschillende kleuren. Ook voor kleinere kisten of blikken Polychromos potloden kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar 1 specifieke kleur? De potloden zijn bij ons zelfs los van elkaar verkrijgbaar.

Polychromos Faber Castell kopen

Faber Castell is een van de beste kleur- en grafietpotloden producenten ter wereld. De Polychromos collectie staat bekend om haar soepele werking, kleurbestendigheid en voortreffelijke kleurkracht. De letterlijke vertaling van ‘Polychromos’ is ‘vele kleuren’. De collectie Polychromos Faber Castell potloden zijn dan ook te bestellen in een meer dan 120 kleuren! Als tekenliefhebber kunt u zich helemaal inleven met de Polychromos serie van Faber Castell. De potloden bevatten een zeer goed pigment in een kunststof stift. De potloden van Polychromos serie van Faber Castell zijn echte toppers met een zeer hoge licht echtheid.

Polychromos Faber Castell bestellen

Bij Bertus Workel is het assortiment Polychromos potloden van Faber Castell zeer uitgebreid. Ziet u door de bomen het bos even niet meer? Schakel dan gerust de hulp in van onze ervaren medewerkers. U bent altijd van harte welkom in onze winkel in Enschede. Woont u in Groningen of Maastricht en is Enschede net iets te ver? Bel ons dan eens! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Polychoromos Faber Castell potloden. Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, heeft u uw potloden vaak al binnen 2 dagen in huis. En bij ons betaalt u nooit te veel; onze eerlijke prijzen en diverse Polychromos Faber Castell aanbiedingen bieden wij voor ieder wat wils.