Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Potloden-Houtskool-Krijt

Stevige schoenen zijn belangrijk voor een hardloper, scherpe messen onmisbaar voor een kok. Voor een tekenaar is de juiste materiaalkeuze cruciaal. Maak kennis met Bertus Workel: al sinds 1969 hét creatieve warenhuis van Oost-Nederland. Van Siberisch krijt tot kneedgom, van aquarelpotloden tot grafietstiften en van een doeselaar tot grafiet schetsblokken, u vindt het allemaal bij Bertus Workel. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedereen van dienst zijn. Wilt u advies op maat? Kom dan eens langs in onze winkel in Enschede of bel met onze ervaren medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Uitgebreid assortiment potloden

De materiaalkeuze om te tekenen is eindeloos. Heeft u de voorkeur voor houtskool? Of werkt u juist graag met kleurpotloden? Ook oliepastel wint steeds meer in populariteit. Een greep uit het assortiment van Bertus Workel:

  • Aquarel-, pastel- en kleurpotloden;
  • Fixatief materialen;
  • Grafietpotloden en –stiften;
  • Houtskool;
  • Krijt;
  • Oliepastel en softpastel;
  • Polychromos.

Eenvoudig online bestellen bij Bertus Workel

Heeft u gevonden wat u nodig heeft? Plaats dan eenvoudig een bestelling in onze gloednieuwe webshop. Doordat wij onze producten vrijwel altijd in voorraad hebben, heeft u uw bestelling vaak al binnen 2 dagen in huis! En wist u dat bestellingen vanaf 50 euro helemaal gratis verzonden worden? Wilt u onze producten in het echt aanschouwen? Kom gerust even langs in onze prachtige winkel in het centrum van Enschede. Of u nu jong of oud bent, van felle kleuren of zwart-wit houdt, amateur of professional bent of materiaal voor school of kantoor nodig heeft: bij Bertus Workel is iedereen welkom. Wij bieden voor al uw creatieve problemen een geschikte oplossing!