Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Penselen Decoratieve Technieken

De beste Penselen Decoratieve Technieken tegen een goede prijs

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Daskwast

Bent u op zoek naar een goede daskwast? Bertus Workel biedt kwalitatieve daskwasten van het merk Da Vinci. De daskwast is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 50 en 70. Naast de hoge kwaliteit bent u bij Bertus Workel verzekerd van een zeer scherpe prijs. De daskwast is gemaakt van echt dassenhaar. De kwast is voor meerdere doeleinden geschikt. Dit maakt de daskwast een echte must-have voor professionele kunstenaars. Wilt u een daskwast kopen? Bekijk direct het assortiment van Bertus Workel.

Veelzijdige kwast

Een daskwast is onmisbaar wanneer u mooie kunstwerken wilt maken met prachtige details. De daskwasten van Bertus Workel zijn van hoge kwaliteit en gaan voor lange tijd mee. Het is een aankoop waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Met een daskwast verzacht u kwaststrepen en kunt u diverse kleuren vloeiend in elkaar over laten lopen. Uw kunstwerk zal direct een professionele uitstraling hebben. De daskwast is onder andere geschikt wanneer u de volgende effecten wilt creëren:

  • Marmer imitaties;
  • Zink effect;
  • Wolkenluchten;
  • Zachte betonlook;
  • En nog veel meer!

Daskwast kopen

Wilt u bij Bertus Workel een daskwast kopen? Bestel direct de geschikte maat in de webshop! Het merk Da Vinci is gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve kwasten en penselen. Als u voor kwaliteit gaat, kiest u voor Da Vinci! Bekijk het gehele schilder- en tekenassortiment bij Bertus Workel. Wanneer u bij Bertus Workel bestelt, heeft u het product binnen twee werkdagen in huis. Daarnaast wordt uw bestelling gratis verzonden wanneer u voor €50 euro of meer besteedt in de online webshop. Ook voor de uitstekende service bestelt u dus bij de leukste winkel van Oost-Nederland.