Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Pastel

Softpastel

Tekent u graag met pastel en bent u op zoek naar softpastel? Bertus Workel biedt een breed assortiment van benodigdheden wanneer u met pastelpotloden of –krijt aan de slag gaat! Van een doezelaar tot een fixatief spray om uw tekenwerk te beschermen, Bertus Workel heeft het allemaal! Bent u nieuwsgierig geworden naar het gehele assortiment? Bekijk direct de online webshop!

Tekengereedschap kopen bij Bertus Workel

Wanneer u graag tekent met pastel kunt u bij Bertus Workel uw hart ophalen! De webshop biedt namelijk alle benodigdheden om een waar pastel kunstwerk te maken. Zo kunt u terecht voor pastelpotloden. Deze zijn zeer geschikt om details aan te brengen. Daarnaast sluiten ze perfect aan bij softpastel. Bij Bertus Workel heeft u een ruime keuze uit softpastel. U kunt losse kleuren verkrijgen of een hele pastelset bestellen.
De krijten van het merk Rembrandt zijn vierkant of rond. De vierkante krijten kunt u voor zowel details als voor grote vlakken gebruiken. Wanneer u harde lijnen wilt vervagen, kunt u dit het best doen met een doezelaar. Met een doezelaar zorgt u ervoor dat de aangebrachte lijnen vervagen. Ook kunt u hiermee mooie kleurovergangen creëren. Wilt u een doezelaar kopen? Bij Bertus Workel bestelt u een veelzijdige set tegen een scherpe prijs! Wanneer u pastelwerk klaar is wilt u het graag voor langere tijd bewaren. Met een fixatief behoudt u de kleuren van uw pastelwerk en verbetert de hechting van zachte pasteldeeltjes. Voor al uw tekengereedschap bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres! Denk hierbij aan:

Fixatief kopen

Wilt u graag fixatief kopen of een van de andere producten? Het pastelassortiment van Bertus Workel is altijd scherp geprijsd! Bestel direct uw benodigdheden in de webshop van Bertus Workel. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u de producten binnen 2 werkdagen in huis. Daarnaast bedragen de verzendkosten slechts €4,95 per bestelling, maar wanneer u meer dan €50 euro besteedt is de verzending zelfs gratis. Ook voor een uitstekende service bestelt u bij Bertus Workel!