Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Rijstpapier

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rijstpapier

Chinees rijstpapier is een populaire papiersoort voor bijvoorbeeld kalligrafie of schilderen. Ook is deze papiersoort heel geschikt voor tekeningen met inkt. Dankzij de bijzondere structuur loopt Oost-Indische inkt op rijstpapier niet uit en kunnen scherpe en strakke lijnen worden gezet. 

Wenzhou Chinees papier is gebroken wit en bestaat uit 50% bamboestro, 20% rijstcelluloseen en 30% salagovezels. Het papier wordt geleverd op rollen met een breedte van 69 of 97 centimeter. Geschikt om op raam te spannen voor beschildering in Chinese techniek. Met behulp van een natte penseel kan de gewenste lengte worden aangegeven, waarna het papier van de rol kan worden gescheurd. Zo ontstaat een traditionele büttenrand. Papier op rol met een typisch Aziatisch karakter. 

Bestel rijstpapier bij Bertus Workel

Rijstpapier kan worden gekocht in onze winkel in het centrum van Enschede (De Heurne 45) en bovendien in onze webshop. Uw online bestelling kan veilig en eenvoudig worden afgerekend via overboeking of iDeal. Vanaf € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.