Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Aquarelpapier

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aquarelpapier

Met het aquarelpapier Van Bertus Workel bent u een echte aquarelschilder. Bertus Workel biedt een breed assortiment aan met verschillende soorten en maten aquarelpapier. Wilt u een mooi schilderij maken van een halve meter? Of bent u op zoek naar kleinere velletjes? Bij Bertus Workel bent u aan het goede adres. Vind het aquarelpapier dat u zoekt.

Het aquarelpapier van Bertus Workel

Wilt u graag goed aquarelpapier bestellen om op te schilderen? Goed papier is voor een aquarelschilder namelijk onmisbaar. In de aquareltechniek is het papier niet slechts een ondergrond. Het aquarelpapier is een onderdeel van het werk, waardoor de kwaliteit van het papier erg belangrijk is. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan professioneel schilderpapier van hoge kwaliteit. Wij leveren verschillende maten, merken en soorten:

  • Aquarelpapier van 225 tot 300 gram per m2;
  • Verschillende merken als Canson, Terschelling en 4art;
  • Verschillende hoeveelheden vellen;
  • Diverse papiermaten zoals A3, A4, postkaartblokken en klassiek papiermaten als 30x40 en 40x50.

Bertus Workel

Schilders uit het Oosten van Nederland komen speciaal naar onze winkel in het centrum van Enschede. Zowel voor onze uitgebreide collectie, als voor de persoonlijke adviezen van onze medewerkers. Sinds 2014 kunt u ook terecht in onze webshop. Wilt u uw aquarelpapier kopen via de webshop van Bertus Workel? U kunt eenvoudig en veilig betalen via overboeking of iDeal. Daarnaast bieden wij gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-! Heeft u vragen of wilt u advies? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Bertus Workel kunt u terecht voor een breed assortiment aan aquarelpapier.