Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Molotow

De beste Molotow tegen een goede prijs

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Molotow artikelen bij Bertus Workel

Wilt u een Molotow marker kopen? Dat kan bij de online webshop van Bertus Workel! Met de Molotow markers bent u op een andere manier bezig met schilderen. Het Molotow assortiment van Bertus Workel bestaat uit een ruim assortiment van markeerstiften tot spuitdoppen. Er zijn diverse caps voor uw Molotow spuitbus. Met de diverse caps kunt u de mooiste en gaafste creaties maken. Bekijk direct het gehele assortiment!

Wilt u graag op een andere manier bezig zijn met u schilderen? Dat kan met de Belton Molotow. Bertus Workel heeft verschillende artikelen van Molotow in haar assortiment. Zo bieden wij u ook de Molotow marker aan en de cap voor uw Molotow spuitbus. Wij hebben verschillende opzet cap voor verschillende resultaten. Op deze manier kunt u de leukste dingen creëren. Bekijk de webshop voor het assortiment van Molotow bij Bertus Workel.

Belton Molotow

Bent u op zoek naar een product die u helpt in de ontwikkeling van een Urban Artist? Koop snel de Belton Molotow bij Bertus Workel. De Molowtow spuitbus is een onmisbaar product geworden. Niet alleen maar door de 250 tinten die Bertus Workel aanbiedt, het is ook niet meer weg te denken uit de Streetart-scene. Met deze spuitbus bent u niet meer afhankelijk van weeromstandigheden en u heeft geen druppels of spraymist meer.:

  • Hoge dekking, snelle droging en hoge sproeisnelheid;
  • 100% lichtecht;
  • Ongehinderde doorstroom van inkt en mooie kleuren;
  • Hoge UV- en weersbestendigheid;
  • Duidelijke en strakke lijnen, van 5 tot 300 mm.

Over ons

Wilt u graag u zelf ontwikkelen als kunstenaar? Geïnteresseerd in de Streetart-scene of wilt u gewoon graag uw oude meubelen creatief opknappen? Dan bent u bij Bertus Workel aan het goede adres voor de Belton Molotow. Mensen komen graag naar onze winkel in het centrum van Enschede voor ons brede assortiment en persoonlijke adviezen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, ontstond in 2014 de webshop. Via de webshop van Bertus Workel kunt u binnen een paar klikken uw bestelling plaatsen en veilig betalen via onder andere iDeal. Daarnaast ontvangt u uw artikelen binnen 2 werkdagen en is verzending boven de €50,- gratis! Bestel snel bij Bertus Workel alle vrijetijdsmaterialen die u maar wensen kan.