Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Winsor & Newton Promarker Brush

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Winsor & Newton brushmarker

Bent u op zoek naar een veelzijdige illustratormarker? Dan is de Winsor & Newton brushmarker echt iets voor u. Bertus Workel heeft de brushmarker in verschillende kleuren in haar assortiment. De flexibele penseelpunt zorgt ervoor dat u precies te werk kunt gaan. Dit is de beste brushmarker, omdat hij twee duurzame punten heeft. Met het penseelpunt kunt u verschillende soorten strepen creëren. Winsor & Newton hebben de beste brushstift, omdat deze op basis van alcohol is en de kleuren geformuleerd worden met de beste kleurstoffen van professionele kwaliteit. Bestel snel uw Winsor & Newton brushmarker set bij Bertus Workel.

Bestel eenvoudig en snel

Bent u op zoek naar de beste penseelstift voor uw kunstwerk? Dan bent u bij Bertus Workel aan het goede adres. In ons brede assortiment hebben wij diverse kleuren sets van de Winsor & Newton brushmarker. Wij bieden zeven verschillende sets aan:

  • Een set met 6 pastel tinten;
  • Een set met 6 milde tinten;
  • Een set met 6 huidkleurige tinten;
  • Een set met 6 krachtige kleuren;
  • Een set met 12 grijstinten;
  • Een set met 12 standaardkleuren;
  • Een gemixte set van 24 kleuren geleverd in etui.

Over ons

Deze fijne sets Winsor & Newton brushmarker kunt u kopen bij Bertus Workel. U bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van Enschede. Onze medewerkers staan klaar om u persoonlijke te adviseren voor de beste keuze. Wilt u deze beste brushmarker graag online bestellen? Ook dat kan bij Bertus Workel. Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen en ontvangt u deze binnen 2 werkdagen op iedere locatie in Nederland. Bij ons betaalt u altijd veilig via onder andere iDeal en bij bestellingen van boven de €50,- betalen wij de verzendkosten! Heeft u vragen over ons uitgebreide assortiment of wilt u graag advies ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van uw creativiteit. Bertus Workel is niet voor niks de beste winkel van het Oosten van het land.