Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Winsor & Newton Pigment Marker

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Winsor & Newton pigmentmarker

Bent u op zoek naar een pen die uw manier van werken voorgoed verandert? Een pen die het onmogelijke mogelijk maakt? Dan ben u op zoek naar de Winsor & Newton pigmentmarker verkrijgbaar bij Bertus Workel. Met haar spitse punt kunt u nauwkeurig te werk gaan. De pigmentmarker heeft een comfortabel profiel waardoor u de volledige controle heeft over uw kunstwerk of tekening. Bertus Workel biedt u de mogelijkheid om voor altijd uw werk levendig te houden met de Winsor & Newton pigmentmarker. Deze bevat geen kleurstoffen maar niet-vervagende kunstenaarspigmenten op basis van alcohol met een gegarandeerde lichtechtheid van minimaal 100 jaar. U kunt de pigmentmarker kopen in de webshop.

Bestel snel en gemakkelijk

U kunt kiezen uit onwijs veel prachtig kleuren, stuk voor stuk gemaakt met uitsluitend de hoogwaardige kunstenaarspigmenten. Daarnaast biedt Bertus Workel u ook de unieke blender aan die een onbeperkt palet van kleurtonen en tinten geeft. Wilt u graag een een Winsor & Newton pigmentmarker kopen? Bertus Workel heeft een breed assortiment:

  • Sets met verschillende kleuren als huidskleuren, velle kleuren of grijstinten;
  • U heeft keuze uit hoeveelheden van 6 tot 36 markers in één set;
  • Verschillende formaten Winsor & Newton Marker bloks;
  • Een blender voor de mooiste combinaties.

Bertus Workel

De Winsor & Newton pigmentmarker kunt u gemakkelijk en snel bestellen in de webshop van Bertus Workel. U kunt deze veilig betalen via onder andere iDeal en u heeft de pigmentmarker binnen 2 werkdagen in huis. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel in het centrum van Enschede. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw uitgebreid te adviseren. Heeft u vragen over de producten of heeft u advies nodig? U kunt altijd contact met ons opnemen. Daarnaast betalen wij uw verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-! Een goede service en een breed assortiment. Bertus Workel is niet voor niets de leukste vrijetijdsmaterialenwinkel van het Oosten van het land!