Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Koh-i-Noor

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u tekenen met potloden van de beste kwaliteit? Dan zijn de Polycolor potloden van Koh-I-Noor iets voor u. Deze professionele kleurpotloden staan bekend om hun hoge dosering van pigmenten. Dit resulteert in prachtige kleur-effecten een extreem lange houdbaarheid van deze kleuren. Polycolor Koh-I-Noor potloden kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen bij Bertus Workel. Wij zijn al sinds 1969 hét creatieve warenhuis van Oost-Nederland, zowel online als offline. Polycolor potloden kopen doet u bij Bertus Workel.

Polycolor Koh-I-Noor kopen

Al jarenlang zijn de Polycolor Koh-I-Noor potloden een begrip in de creatieve wereld. Doordat de potloden mooi zacht zijn, kunnen de kleuren in lagen worden aangebracht. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in maar liefst 72 kleuren, wat maakt dat u iedere gewenste tekening kunt maken. Daarnaast zijn Polycolor potloden favoriet bij cursussen. Tot slot hebben de Polycolor potloden een fantastische prijs-kwaliteit verhouding. Bij Bertus Workel vindt u de nieuwste collectie Polycolor Koh-I-Noor potloden, maar ook diverse Polycolor Koh-I-Noor potloden in de aanbieding. Zoek snel uw favoriet.

Polycolor potloden en meer

Bij Bertus Workel vindt u meer dan alleen Polycolor potloden van Koh-I-Noor. Wij zijn de leukste vrijetijdswinkel van Oost-Nederland. Iedere creatieveling voelt zich als een klein kind in een snoepwinkel bij Bertus Workel. Wist u dat wij, naast onze webshop, ook een fysieke winkel hebben in Enschede? U bent hier van harte welkom om al onze materialen in het echt te aanschouwen. Onze medewerkers kunnen u tevens voorzien van gedegen advies. Bij Bertus Workel vindt u onder andere:

  • Tekenmateriaal;
  • Schildermateriaal;
  • Ontwerp en Design;
  • Hobby en Creatief;
  • Kantoorartikelen;
  • Handwerktechnieken;
  • Feest en Carnaval.

Polycolor Koh-I-Noor bestellen bij Bertus Workel

Wilt u Polycolor Koh-I-Noor potloden bestellen bij Bertus Workel? Dat kan eenvoudig via onze webshop. De prijzen in deze webshop zijn gelijk aan de prijzen in onze fysieke winkel. Start direct met tekenen en bestel uw Koh-I-Noor potloden online bij Bertus Workel. Met een levertijd van slechts 2 dagen kunt u snel aan de slag. U kunt het zo gek niet bedenken of Bertus Workel heeft een oplossing voor uw creatieve vraag!