Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Faber Castell PITT

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wilt u de mooiste tekeningen maken? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bertus Workel. Wij verkopen tekenpennen van de beste kwaliteit, onder andere van het merk Faber Castell. De Pitt serie van Faber Castell biedt prachtige stiftpunten, penseelpunten en pastelpotloden. Dit bekende kunstenaarsmerk heeft alle voordelen van inktpennen samengebracht in één pen: De Faber Castell Pitt Artist Pen. Het is een stift met een mooie penseel punt. De Faber Castell Pitt staat voor hoogwaardige pigmenten, een uitstekende kleurkracht en een goede inktvloed. Daarnaast heeft de stift een hoge lichtbestendigheid en is hij watervast. Bestel snel uw Faber Castell Pitt bij Bertus Workel; hét creatieve warenhuis van Oost-Nederland.

Faber Castell Pitt kopen

De Faber Castell Pitt series biedt eindeloze mogelijkheden voor een tekenaar. Zo is hij ideaal voor tekeningen, schetsen, studies, ontwerpen en nog veel meer. De hoogwaardige brushtip is zowel recht als gebogen te gebruiken, zonder dat deze afbreekt. Hierdoor is de druk erg prettig te bepalen. Bij Bertus Workel bieden wij zowel volledige sets van Faber Castell Pitt aan, maar ook losse potloden en stiften. U heeft zelfs de keuze uit meer dan 60 kleuren!

Faber Castell Pitt online bestellen

De Faber Castell Pitt kopen is een goede investering voor iedere kunstenaar. Houdt ook onze Faber Castell Pitt aanbiedingen in de gaten; zo betaalt u nooit teveel! Naast tekenpennen van Faber Castell bieden wij overigens ook nog tekenpennen van vele andere grote merken, zoals Koh-I-Noor, Posca, Winsor & Newton en Molotow. Bent u van plan een bestelling te plaatsen? Dan geniet u bij bestellingen boven de 50 euro van gratis verzending. Bertus Workel heeft een oplossing voor al uw creatieve vragen.