Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Copic

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vrijetijdsmaterialen van Bertus Workel

Bent u graag creatief bezig in uw vrije uurtjes? Schuilt er een echte kunstenaar in u? Of bent op zoek naar materiaal om gewoon een lekker middagje te knutselen? Bij Bertus Workel bent u aan het goede adres voor een breed assortiment aan vrijetijdsmaterialen. Wij hebben creatieve materialen voor: tekenen en schilderen, ontwerp en design, handwerktechnieken en hobbymaterialen. Daarnaast kun u ook bij Bertus Workel terecht voor een breed assortiment aan kantoor- en feestartikelen. Kom snel eens langs in onze winkel of shop online via onze webshop.

Copic tekenpen van Bertus Workel

Schuilt er een echte kunstenaar in u en bent u op zoek naar de perfecte producten voor uw inkt tekeningen? Bertus Workel biedt u de Copic tekenpen aan. Dit is de beste tekenpen voor al uw inkt bezigheden. De tekenpen bevat een pigment-based en waterproof inkt. Bij Bertus Workel hebben wij verschillende soorten van de Copis tekenpen. Zo hebben wij de Multiliner SP waarbij u keuze heeft uit 9 maten. Wij hebben de Multiliner Brush en we hebben ook de Copic marker waar u keuze heeft uit maar liefst 214 kleuren! Bestel vandaag nog bij Bertus Workel

Over onze winkel en webshop

Kunstenaars komen graag van ver voor het brede assortiment en de persoonlijke adviezen bij Bertus Workel. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel in het hartje van Enschede. Om het voor iedereen toegankelijk te maken om vrijetijdsmaterialen te kopen bij Bertus Workel, heeft Bertus Workel sinds 2014 een eigen webshop. In onze webshop kunt u altijd rekenen op dezelfde service als in onze winkel. Heeft u vragen over een assortiment of wilt u graag worden geadviseerd? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij streven erna om de producten binnen twee werkdagen te leveren en bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!