Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Loepen-Loeplampen

De beste Loepen-Loeplampen tegen een goede prijs

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loeplamp kopen

Wilt u een loeplamp kopen? Bertus Workel biedt de ideale loeplamp! Loeplampen bieden naast alleen verlichting, ook vergroting. Dit maakt de loeplamp uitermate geschikt voor wanneer u bijvoorbeeld een boek wilt lezen of een secuur borduurwerk wilt maken. U kunt de loeplamp precies naar uw wens afstellen, zodat de led-verlichting precies goed valt. De loeplamp van Bertus Workel is zowel voor professionals geschikt als particulieren. Bekijk direct de loeplamp van Bertus Workel in de online webshop!

PURElite loeplamp

De loeplamp van Bertus Workel is van het merk PURElite. Dit merk staat garant voor goede kwaliteit. De loeplamp is gemaakt van onder andere RVS. Hierdoor heeft het een moderne uitstraling. De vloerlamp is overal te gebruiken en werkt op batterijen. Daarnaast wordt er ook een netstroomadapter meegeleverd. Het licht geeft een natuurlijk daglicht effect, waardoor kleuren helder tot zijn recht komen. De lamp is stabiel en robuust, waardoor hij voor lange tijd mee gaat. De voet is verzwaard en zorgt voor stabiliteit. Door de neutrale kleur past de loeplamp in ieder interieur. De loeplamp kunt u voor diverse doeleinden gebruiken:

  • Schetsen;
  • Ontwerpen;
  • Schilderen;
  • Tekenen;
  • Lezen;
  • Borduren;
  • En nog veel meer!

Handloep

Daarnaast is het ook mogelijk om een handloep te bestellen bij Bertus Workel. De handloepen zijn verkrijgbaar in drie maten: 50 cm doorsnee, 65 cm doorsnee of 75 cm doorsnee. De handloepen van Bertus Workel zijn scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Bij Bertus Workel betaalt u nooit te veel!

Online shoppen

Wilt u bij Bertus Workel een loeplamp kopen? U kunt de loeplamp via de online webshop direct bestellen. Ook is het mogelijk om langs te komen in de fysieke winkel van Bertus Workel in Oost-Nederland.