Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kids Creatief

Kinderboeken kopen

Wilt u voor uw kinderen kinderboeken kopen? Het assortiment van Bertus Workel is erg divers en breed waardoor u altijd een geschikt kinderboek vindt. Zijn uw kinderen dol op tekenen, knutselen en schilderen? Dan zijn ze vast ook dol op een teken- of knutselboek! Met de knutsel- en tekenboeken voor kinderen van Bertus Workel zijn uw kinderen nog lang niet klaar. Er zijn tekenboeken voor jongens en meiden voor diverse leeftijden! Dus wilt u kinderboeken bestellen? Bekijk de webshop van Bertus Workel!

Creatieve boeken voor kinderen

Kinderen houden er van om creatief bezig te zijn. Tekenen, schilderen, inkleuren of knutselen behoort vaak tot een van de favoriete bezigheden. Met de kinderboeken van Bertus Workel geeft u uw kinderen nog meer inspiratie om mee aan de slag te gaan. Er zijn kinderboeken voor kinderen tot 3 jaar, maar ook voor kinderen vanaf 10 jaar. Van makkelijke dieren tot moeilijke mandala’s, met de kinderboeken van Bertus Workel zijn uw kinderen zoet! Daarnaast zijn er speciale boeken voor jongens, zodat zij dinosaurussen en stoere auto’s kunnen tekenen of schilderen. U kunt het zo gek niet bedenken en Bertus Workel heeft een geschikt kinderboek. Met de tekenboeken van Bertus Workel kunnen uw kinderen onder andere de volgende creaties maken:

  • Dieren;
  • Mandala’s;
  • Circusfiguren;
  • Fantasiefiguren;
  • Voertuigen;
  • En nog veel meer!

Kinderverf kopen

Ook biedt Bertus Workel kinderverf aan. De verf is te gebruiken op diverse ondergronden, zoals textiel, papier, karton, leer, plastic en glas. Er is kinderverf verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om een geheel palet te kopen van bijvoorbeeld acrylverf. Uw kinderen zullen veel plezier beleven aan de kinderverf van Bertus Workel!

De service

Wilt u graag kinderverf bestellen of kinderboeken bestellen? Bekijk het assortiment voor kinderen in de webshop van Bertus Workel. Vandaag bestelt? Dan heeft u het product binnen 2 werkdagen in huis. Daarnaast profiteert u van een gratis verzending wanneer u voor €50 euro of meer besteld. Dat is de service van Bertus Workel!