Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Inlijsten-Ophangen

Nylondraad kopen

Bent u op zoek naar een schilderij ophangsysteem? Bertus Workel biedt een ruime keuze aan ophangsystemen voor uw kunstwerken. Heeft u onlangs nog tekeningen en schilderijen gemaakt waar u stiekem best trots op bent? Dan is dit het moment om ze op te hangen in uw huis! Of u ze nu in de woonkamer, slaapkamer of gang wilt hangen; er is altijd een passend schilderij ophangsysteem dat bij uw woning past. Bertus Workel biedt een ruime keuze aan ophang systemen voor uw creatieve uitspattingen. Zo kunt u anderen uw kunstwerken laten zien, maar kunt u er zelf ook vaak naar kijken.

Schilderij ophangsysteem

Er zijn diverse manieren om uw tekeningen of schilderijen op te hangen. Bertus Workel biedt u alle mogelijkheden. In een mum van tijd hangt uw kunstwerk aan de muur! U heeft keuze uit de volgende ophangsystemen:

Nylondraad is gemakkelijk te bevestigen op lijsten. Door de doorzichtige kleur valt het nauwelijks op dat het kunstwerk is bevestigd aan draad. Ook kunt u uw tekeningen inlijsten en er vervolgens haakjes aan maken. Vervolgens kunt u uw tekeningen en schilderijen ophangen aan de muur. Tot slot kunt u bij Bertus Workel losse lijsten kopen waarmee u uw tekeningen in kunt lijsten.

Bestel bij Bertus Workel

Wilt u bijvoorbeeld nylondraad kopen om uw tekeningen op te hangen aan de muur? Bestel direct in de online webshop van Bertus Workel. Alle schilderij ophangsystemen zijn scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Ook voor de prijs kiest u voor Bertus Workel! Daarnaast biedt Bertus Workel een uitstekende service. Wanneer u namelijk voor €50 euro of meer besteld, wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestelt u vandaag? Dan heeft u het product binnen 2 werkdagen in huis. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!