Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Gel-Medium-Vernis-Gesso-Binder

Terpentijn kopen

Bent u op zoek naar terpentijn of terpentijnolie? Bertus Workel biedt een ruime keuze benodigdheden wanneer u gaat schilderen. Terpentijn is uiterst geschikt voor wanneer u bepaalde verf wilt verdunnen. Dit is echter niet voor iedere verfsoort geschikt. Terpentijn kunt u gebruiken om verf op oliebasis te verdunnen. Daarnaast is terpentijn ook uitermate geschikt om de vernis op een olieverfschilderij te verdunnen. Terpentijn lost lijnolie en standolie op, die beiden gebruikt worden om verf vetter te maken. Ook deze producten zijn verkrijgbaar bij Bertus Workel. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!

Arabische gom

Ook voor Arabische gom kunt u bij Bertus Workel terecht. Arabische gom is een vloeibare lijmsoort. Arabische gom is een handig hulpmiddel voor het maken van de mooiste kunstwerken. Daarnaast is het ook een veelzijdig product dat u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ten eerste is het product mengbaar met aquarelverf. Wanneer u Arabische gom met water vermengbare verf mengt, zult u zien dat de verf meer glans krijgt. Daarnaast is Arabische gom geschikt als bindmiddel bij aquarelverf. Hierdoor ontstaan er geen pigmentkorrels op het papier en zal de verf direct pakken. Ook voor allerlei andere benodigdheden voor de mooiste schilderwerken kunt u bij Bertus Workel terecht. Hierbij kunt u denken aan:

Lijnolie kopen bij Bertus Workel

Wilt u lijnolie, terpentijn of Arabische gom kopen bij Bertus Workel? Bekijk het assortiment van Bertus Workel en bestel direct uw benodigdheden. Bertus Workel staat ook garant voor een uitstekende service. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis! Zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe aankopen.