Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Foamboard

De beste Foamboard tegen een goede prijs

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foamboard kopen

Wilt u graag foamboard bestellen van een hoge kwaliteit? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres! Bertus Workel is de aanbieder van teken- en schilderbenodigdheden. Foamboard kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Zo leent het materiaal zich voor ondergrond voor presentaties en displays. Daarnaast wordt het voor maquettebouw ook gebruikt door architecten en ontwerpers. Het materiaal is erg stevig, maar toch makkelijk te bewerken. Dit maakt foamboard tot universeel hobbyproduct. Of u nu voor gehele platen gaat, zelfklevend of standaarden, Bertus Workel heeft het allemaal.

Soorten foamboard

Foamboard is een veelzijdig product, dat voor veel doeleinden kan worden gebruikt. Zo is het mogelijk om er displays van te maken, maquettes, maar ook als ondergrond voor schilderijen en tekeningen. Bij Bertus Workel heeft u een ruime keuze uit typen foamboard. Wat u ook wilt maken, er is altijd een geschikt product. U heeft keuze uit:

Het assortiment

In de webshop van Bertus Workel heeft u een ruime keuze uit diverse foamboard platen. Wilt u liever geen foamboard via internet bestellen? Geen probleem! Wat Bertus Workel zo uniek maakt is dat zij een fysieke winkel hebben. U kunt altijd langskomen om de producten te komen bekijken. Zo weet u zeker dat het product naar uw smaak is. Daarnaast biedt de winkel van Bertus Workel ook grotere foamboard platen aan. Tot slot is het via de webshop van Bertus Workel alleen mogelijk om witte foamboard platen te verkrijgen. In de winkel van Bertus Workel zijn de producten ook in het zwart verkrijgbaar.

Online service

Wilt u een foamboard bestellen? Wanneer u €50 euro of meer besteedt in de webshop, wordt uw bestelling gratis verzonden. Wanneer dit minder is betaalt u slechts €4,95 euro aan verzendkosten. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!

In de winkel ook grotere platen en zwart verkrijgbaar!