Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Polychromos Krijt

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mooie gekleurde tekeningen maken? Bekijk dan de Faber Castell Polychromos collectie bij Bertus Workel. Een groot voordeel van pastelkrijt is dat het gemakkelijk te mengen is. Daarnaast dekken ze beter dan potloden. Hoewel de naam wellicht anders doet denken, is pastelkrijt ook verkrijgbaar in felle kleuren. Het gebruik zorgt voor een schilderachtig effect. Bekijk snel het assortiment van Bertus Workel.

Benodigdheden

Wanneer u aan de slag gaat met pastelkrijt zijn er een aantal producten die nodig zijn. Wij zetten ze voor u op een rijtje zodat u niets vergeet:

  • Stevig papier of karton
  • Zachte gum, kneedgum of borstel
  • Potlood
  • Doezelaars
  • Houtskool (eventueel)
  • Schuurpapier of mesje

De eerste stap is de papier keuze. Er kan gekozen worden voor teken-, aquarel-, pastelpapier of karton. Hierbij is de structuur van belang. Tussentijdse en een eindfixatie is een vereiste bij het gebruik van pastelkrijt.

Voordelen Polychromos krijt

Het Polychromos krijt bevatten een hoog pigment niveau en zijn vrij van wax een smeermiddelen. De krijtjes kunnen uitgewreven worden om een mooie kleurovergang te realiseren. Polychromos krijt is geschikt om mee te tekenen. Het vierkante model biedt hulp bij het trekken van fijne details en grote schaduwgebieden. Het krijt hecht gemakkelijk aan papier, karton en zelfs hout en steen. Bij Bertus Workel heeft u de keuze uit mooie sets van 12, 24 of 36 stuks.

Alles voor tekenen, schilderen en design

De Faber Castell Polychromos artikelen vindt u bij ons in de categorie tekenen-schilderen. Bertus Workel biedt u alle creatieve materialen om te tekenen, schilderen, ontwerp en design. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse kantoor- en zelfs feestartikelen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.