Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

PITT Artist Pen

48 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

48 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Faber Castell Pitt artist pen is ideaal voor ontwerpen en schetsen. In ons assortiment heeft u de keuze uit losse items of sets. Door het hoge pigment gehalte heeft de pen een fantastische kleurkracht. Daarnaast geeft de stift op een gelijkmatige manier kleur af en zijn ze watervast na droging. Bekijk snel ons assortiment en vind uw favoriet.

De voordelen van Faber Castell Pitt artist pennen

De Pitt artist pen is een niet navulbare pen. De punt van pen heeft een fineliner dikte en breekt niet. De donkere kleuren zijn dekkend en de lichte kleuren transparant. Ze hebben een hoge lichtbestendigheid, zijn reukloos en zuurvrij. Vroeger werden er al veel tekeningen met inkt gemaakt. Werken met inkt is voor veel kunstenaars een interessant middel door de dekkende kwaliteit, expressieve kracht en omdat het te combineren is met andere teken- en schildertechnieken.

Over Faber Castell

In 1761 werd Faber Castell opgericht door Kaspar Faber. Het is een van de oudste bedrijven in de wereld en de grootste producent van houten potloden. Zij hebben als doel het leveren van de beste producten en diensten en respecteren wereldwijde eisen. Door de creatieve innovatie zijn zij in staat verbeteringen in hun producten aan te brengen om zo toegevoegde waarden te bieden voor de eindgebruikers. Het is niet voor niets dat Faber Castell bekend staat om producten van hoge kwaliteit.

Shop uw Faber Castell producten online bij Bertus Workel

Bij Bertus Workel vindt u deFaber Castell pit artist pen in diverse kleuren. Zo zit er altijd wel de juiste kleur bij waar u naar op zoek bent. Bestel gemakkelijk en snel online en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen thuis. Een bezoek brengen aan onze winkels kan natuurlijk ook. We zijn u graag van dienst bij. Heeft u een vraag over een bestelling of product? Neem contact op met ons op en wij vertellen u meer.