Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

PITT Artist Brush

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Indien u een tekenstift zoekt voor schetsen, tekeningen, opschriften, ontwerpen en lay outs, dan is de Faber Castell Pitt artist pen brush iets voor u. De Pitt artist pen is een niet navulbare pen. Deze pen heeft een uitstekende kleurkracht en hoogwaardige pigmentering. Daarnaast zijn ze watervast, geven gelijkmatig kleur af, hebben een hoge lichtbestendigheid en een unieke penseelpunt waarmee u tevens zeer sierlijk schrijven en tekenen kunt. Bertus Workel biedt een uitgebreid assortiment Pitt Artist Pen artikelen die zowel per stuk of set verkrijgbaar zijn.

Waarom Faber Castell Pitt

Faber Castell heeft het voordeel van tekenen met Oost-Indische inkt samengebracht in een ongecompliceerde pen: de pitt artist pen. De hoogwaardige penseelpunt werkt zowel recht als gebogen zonder te breken. Terwijl de lichte kleuren transparant zijn, en dus goed geschikt voor lak technieken, hebben de donkere kleuren dekkende eigenschappen. Pitt artist pennen hebben onovertroffen lichtvastheid en de afzonderlijke kleuren zijn gemarkeerd met een asterisk-gebaseerde code.

Meer over Faber Castell

Faber Castell, in 1761 opgericht door de meubelmaker Kaspar Faber, is een van de oudste industriële bedrijven in de wereld. Het bedrijf is 's werelds grootste fabrikant van houten ingesloten potloden met een gevarieerd aanbod van producten voor schrijven, tekenen en creatief ontwerp. Faber Castell staat bekend om zijn hoge kwaliteit, innovatieve producten, inzet voor traditie, en milieubewustzijn.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Wilt u ook zo’n mooie Faber Castell Pitt artist pen toevoegen aan uw persoonlijke collectie? Dat kan! Bestel gemakkelijk online en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen €4,95 en bij een bestelling boven €50,- is de verzending gratis. U bent ook van harte welkom in ons filiaal in Enschede.