Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Faber Castell

Bent u op zoek naar Faber Castell polychromos potloden of krijt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bertus Workel biedt verschillende producten van Faber Castell. Bekijk het aanbod Faber Castell pitt artist pennen eens of de brede collectie aquarelpotloden. Maak uw collectie compleet en bekijk nu ons gehele Faber Castell assortiment.

Kenmerken polychromos

Faber Castell is één van de oudste industriële ondernemingen binnen Europa en staat bekend als toonaangevende internationaal producent in teken- en schrijfwaar van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf heeft een jaarproductie van 1800 miljoen stuks, dit maakt Faber Castell de grootste producent op het gebied van kleur- en grafietpotloden ter wereld. De polychromos artikelen vallen onder het Art&Graphic assortiment. Kwaliteit staat altijd voorop bij Faber Castell. Polychromos heeft dan ook de volgende kenmerken:

  • Zeer hoog pigment gehalte
  • Lichtechtheid
  • Soepel en comfortabel tekenen
  • Vloeiende kleurafgifte
  • Breukvastheid
  • Water- en veegvast

Over Faber Castell

Het nu welbekende merk Faber Castell werd in 1761 opgericht door meubelmaker Kaspar Faber. Faber Castell biedt een gevarieerd aanbod voor producten op het gebied van tekenen, schrijven en ontwerpen. Het merk staat bekend om innovatieve en kwaliteitsproducten. De missie van Faber Castell is het beste zijn. Daarmee bedoelen ze: de beste producten wereldwijd leveren. Dankzij creativiteit en innovaties zijn zij in staat toegevoegde waarde voor de gebruikers te leveren.

De voordelen van shoppen bij Bertus Workel

Heeft u uw favoriete aquarelpotloden, artist pennen of Faber Castell polychromos potloden gevonden? Bestel ze dan snel online. Winkelen bij Bertus Workel heeft vele voordelen. U bestelt gemakkelijk en binnen twee werkdagen heeft u uw bestelling al in huis. De verzendkosten bedragen slechts €4,95. Een bezoek brengen aan onze winkel in Enschede kan natuurlijk ook altijd.