Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

A4

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dummyboeken

Voor het bundelen van al uw ideeën, kunt u terecht bij Bertus Workel. In haar assortiment heeft zij dummyboeken in verschillende kleuren van A4 formaat. Een dummy lijkt een beetje op een schetsboek en een dagboek. Met de A4 dummyboeken van Bertus Workel ontwikkelt u gaandeweg uw ideeën door deze te schetsen. Het boek wordt een verzameling van alles wat u aan ideeën helpt. Uw dummy is een persoonlijk boek. Met de dummyboeken op A4 formaat van Bertus Workel, zorgt u ervoor dat uw dummy er verzorgt uitziet. Bekijk snel het assortiment van A4 dummyboeken.

Het gebruik van uw dummyboek van Bertus Workel

Wilt u graag dummyboeken van A4 formaat bestellen? Bertus Workel heeft in haar brede assortiment een aantal dummyboeken. Zo heeft u keuze uit een boek met een spiraal of zonder. Het dummyboek is een persoonlijk boek, daarom heeft u bij Bertus Workel keuze uit vele kleuren. Wij bieden u de standaardkleuren aan, zoals bruin, wit en zwart. Maar hebben ook vele andere kleurtjes zoals blauw, paars, roze, groen, geel en oranje. Een dummy kunt u voor verschillende dingen gebruiken:

  • Brainstormsessies als onderzoek naar de inhoud van het thema;
  • Onderzoek naar kunstenaars;
  • Het verzamelen van beeldmateriaal;
  • Het schetsen van ideeën;
  • Onderzoek naar kleur, vorm, licht, ruimte, materiaal en techniek.

Bertus Workel

Tekenaars komen graag naar onze winkel in het centrum van Enschede toe, om onze uitgebreide collectie te bekijken. Bij Bertus Workel staan wij bekend om onze persoonlijke adviezen. Om niet alleen de kunstenaars in het Oosten van het land aan te spreken, kunt u sinds 2014 terecht in onze webshop. Wilt u graag A4 dummyboeken komen via onze webshop? Deze kunt u snel en eenvoudig bestellen en veilig betalen via onder andere iDeal. Bij bestellingen vanaf €50,- betalen wij uw verzendkosten! Heeft u nog vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op.