Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Dummy boeken

Dummy boek kopen

Heeft u de behoefte om een dummy boek te kopen? Bij Bertus Workel vindt u zeker een dummy boek naar uw smaak. Een dummy boek is geschikt om ten alle tijden uw ideeën op papier te zetten. Ook kunt u het boek gebruiken om schetsen die in uw hoofd zitten direct op papier te zetten. De dummy boeken van Bertus Workel zijn uitsluitend van hoogwaardige merken en kwaliteiten met een hoogwaardige kwaliteit papier. Hierdoor gaan zij voor lange tijd mee. De kwaliteit van de dummy boeken is mede door de harde kaft erg hoog. Uw schetsen en aantekeningen zullen onbeschadigd blijven. In de webshop van Bertus Workel kunt u direct uw favoriete sketchbook kopen!

Diverse maten

Bertus Workel biedt dummy boeken in diverse maten aan. Zo kunt u kiezen voor een A4 formaat. Deze is ideaal als u graag grote schetsen maakt. Daarnaast is er ook een A5 formaat te verkrijgen. Dit formaat is geschikt om zowel aantekeningen als kleinere schetsen te maken. Gezien het formaat is deze ook makkelijk mee te nemen in uw handtas. Zo kunt u uw ideeën direct op papier zetten! Tot slot is er het A6 pocket dummy boekje. Dit boekje is klein, maar fijn. U neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe. U kunt dummy boeken kopen in wel 11 verschillende kleuren. Uw favoriete kleur zit er zeker tussen. De merken waarvan Bertus Workel sketchbooks aanbiedt zijn:

  • Leuchtturm 1917
  • Canson
  • Winsor & Newton

Bestel bij Bertus Workel

Wilt u graag een sketchbook kopen in de online webshop van Bertus Workel? Bekijk dan het assortiment dummy boeken. Door de ruime keuze vindt u altijd een geschikt boek. Door de harde kaft en het elastiek blijven uw schetsen en aantekeningen beschermd. U zult jarenlang plezier hebben van de dummy boeken van Bertus Workel. U profiteert daarnaast van een gratis verzending wanneer u voor €50 euro of meer besteld. Wanneer u minder dan €50 euro besteedt, betaalt u slechts €4,95 euro aan verzendkosten. Bestelt u uw dummy boek vandaag? Dan heeft u het binnen 3 werkdagen in huis. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!