Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Zentangle

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zentangle tekenen

Wilt u graag een Zentangle boek kopen? Dan bent u bij Bertus Workel aan het goede adres. In ons assortiment hebben wij verschillende Zentangle boeken. Zentangle is een kunstvorm, maar tegelijkertijd ook een meditatie. De ervaring wordt omschreven als een gevoel van vrijheid, welzijn en totale ontspanning, gecombineerd met complete focus. Zentangles zien er vaak lastig uit, maar ze zijn eenvoudig te tekenen met simpele, herhalende lijnen. U kunt het gebruiken om uw creativiteit te stimuleren, uw aandacht te verhogen, uw vaardigheden te onderhouden, uw gemoedstoestand te veranderen of om gewoon iets moois te creëren.

Zentangle boeken van Bertus Workel

Wilt u graag Zentangle boeken bestellen? Wij hebben verschillende soorten Zentangle boeken. In het assortiment bij Bertus Workel zit een compleet handboek voor het tekenen van Zentangles. Daarnaast bieden wij Zentangle boeken aan met verschillende onderwerpen, zoals het tekenen in kleur, een Zentangle alfabet, Zentangle mandala’s en Zentangle met veel cirkel variaties. Wilt u graag iets moois creëren of wilt u graag tekenen om tot rust te komen? Bestel snel uw Zentangle boeken bij Bertus Workel.

Over ons

Bij onze winkel in het centrum van Enschede kunt u terecht als u op zoek bent naar vrijetijdsmaterialen. Bertus Workel biedt niet alleen haar producten aan, ook staat zij altijd voor u klaar als u vragen hebt. Onze medewerkers geven u graag advies. Sinds 2014 heeft Bertus Workel een webshop, waar u geheel veilig en snel uw vrijetijdsmaterialen online kunt bestellen. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Bertus Workel, een ruim assortiment aan vrijetijdsmaterialen.