Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kleuren voor volwassenen

37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleurboek voor volwassenen

Kleurboeken voor volwassenen zijn mateloos populair, en dat is niet voor niets. Kleuren is een ontspannende bezigheid. Het bevordert de concentratie, geeft rust en de aansprekende kleuren en patronen hebben een positief effect op de stemming. Steeds meer volwassenen ontdekken deze en vele andere positieve effecten van hun nieuwe hobby: kleuren.

Bijna 30 boeken met kleurplaten voor volwassenen

Bertus Workel beschikt over een uitgebreid assortiment kleurboeken voor volwassenen. Naast de populaire boeken "Het enige echte kleurboek voor volwassenen" en "Creatief kleuren voor volwassenen" beschikken we over diverse andere titels in verschillende stijlen en van verschillende uitgevers. In onze webshop vindt u ongetwijfeld een mooi boek dat u aanstaat. Een kleurboek voor volwassenen is ook heel geschikt als cadeau!

Bestelt u uw kleurboeken op onze website? Dan kunt u veilig en eenvoudig betalen via overboeking of iDeal. Gratis verzending vanaf € 50,-. U kunt de boeken ook inzien en/of aanschaffen in onze winkel. U vindt ons aan De Heurne 45 in het centrum van Enschede. U bent van harte welkom!