Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Boeken

Tekenboek kopen

Wilt u graag een tekenboek kopen? Bij Bertus Workel heeft u een ruime keuze uit tekenboeken. Of u nu een beginner bent of al gevorderd, er is altijd een geschikt boek om uw creativiteit uit te dagen. Ook voor kinderen biedt Bertus Workel leuke en leerzame tekenboeken. Hiermee zijn uw kinderen uren zoet! Daarnaast biedt het ook tekenboeken die geschikt zijn als zentangle. Met een zentangle boek van Bertus Workel zult u heerlijk tot rust komen.

Zentangle kopen

Wanneer u behoefte heeft aan ontspanning kan zentangle de oplossing voor u zijn. Zentangle is een vorm van meditatie door het tekenen van diverse patronen. Een zentangle tekening is een complex ogende tekening die heel nauwkeurig wordt opgebouwd. Lijn voor lijn bouwt u de tekening op. Hierdoor wordt de zentangle steeds groter en kan het alle kanten op gaan. Het gaat er tenslotte om dat u uw gevoel volgt. Met uw gedachten bent u gefocust op de tekening waardoor u lichaam volledig tot rust komt. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat zentangle voor u kan doen? Bekijk de webshop van Bertus Workel om een zentangle te kopen!

Boeken keuze

Om welke type tekening of schilderij het ook gaat, Bertus Workel heeft altijd een geschikt boek om mee aan de slag te gaan. De boeken zijn verdeeld in diverse categorieën:

  • Acryl
  • Olie
  • Tekenen
  • Kleuren voor volwassenen
  • Zentangle

Bertus Workel

Wilt u graag een tekenboek kopen? Bestel uw favoriete boek bij onze webshop. Als u vandaag bestelt, wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen afgeleverd. U kunt dus snel met uw nieuwe aankoop in de weer! Indien u meer informatie wilt over de producten kunt u Bertus Workel telefonisch bereiken. De medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.